NMK Bergen føreren Tobias Seilen Verlo tok gullet hem fra Andebu

I helgen var det NM i gokart på Andebu.

Tobias Seilen Verlo kjørte i klassen Rotax, og her tok han sats og satte standarden fra første omgang.

Han vant tidkjøringen, deretter vant han alle innledende samt prefinale. Da finalen kom, vant han også denne, og kunne krones som Norgesmester i gokart.

 

Tobias Seilen Verlo har kjørt gokart siden han var 6 år gammel. Han har kjørt seg gjennom alle klassene etterhvert som han nådde alderen for å gå opp i klassene. Han har hatt et godt team rundt seg i alle år. Familen, som består av mor, far og storebror, har deltatt i alle ledd av utviklingen, samt at både far og storebror har vært aktive førere også.

Far Øystein i tidligere år i RC. Storebror Magnus har vært aktiv gokartutøver siden han også var 1. klassing, han har nå lagt opp den store satsingen. De siste par årene har Øystein og Magnus deltatt som mekanikere og motivatorer. De to sammen med mor Marianne med sine gode egenskaper til det stabile og jordnære, sammen med godt kosthold. Med god moral og gode støttespillere kan man nå så langt man ønsker.

Denne team oppskriften har fungert optimalt som vi kan se. Sammen med gode sponsorer har de klart å komme på dette nivået nasjonalt. Det koster mer enn penger å komme dit Tobias er. Her er det teamwork, pasion, ryddig og sist men ikke minst tidkrevende arbeid gjennom mange år med trening, på og utenfor banen, som gir resultater.

Tobias er også kvalifisert til Verdensfinalen i Italia.

NMK Bergen gratulerer på det varmeste.

Dette innlegget ble publisert i Go-kart, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.