okt
07
2008

Aktivitetslederkurs mm

Hei alle dere som har begynt på Trial på Eikås i år. Håper dere har hatt det fint her ute sammen med oss.

Tenkte å innformere dere litt om hva som skjer fremmover. Hos oss er det nemlig ikke slutt selv om det går mot vinter.

– Vi arrangerer Aktivitetslederkurs, helgen 1-2/11. Kurset holdes i det nye klubbhuset. Dette er et 20 timers kurs som en må ha for å lede en trening eller for å være alene med poden på trening. Dette er et kurs som vi kjøper fra Norgesmotorsport forbund, som stiller med kursinstruktør. Klubben betaler alle kostnader med dette kurset. Det er ca 20 plasser på kurset og vi håper flest mulig har lyst/mulighet til å stille. Resten av plassene vil vi selge til de andre klubbene i Bergen. Påmelding kommer når NMF har alt klart. Send gjerne en mail til meg på erikbp@online.no slik at vi får en oversikt over hvor mange som vil ta dette kurset. Info angående et slikt kurs finner dere her: http://www.motorsportforbundet.no/t2.asp?p=35972

 

– Fra og med tirsdag 13 okt er det slutt på de offisielle tirsdag treningene. Men det er FULLT mulig å trene frem til kl 18:30 disse dagene.

Kl 19:00 starter traffikskolene med mørkekjøring på bilcross banen og de vil helst ha det mørkt. Det betyr at vi ikke kan kjøre opp/ned og forstyrre de etter kl 18:30. Siste helgen i oktober er det uansett helt slutt på tirsdagstreninger på grunn av mørket ifm at vi stiller kl 1 time tilbake.

– 11 okt er det siste KM runde på Kokstad, påmelding og info via hjemmesiden vår.

– 19 okt er det lag KM på Osterøy. Dette er for D kjørere og oppover. Vi håper at flest mulig av våre kjørere kan, slik at vi får flest mulig lag.

– 26 okt arrangerer VKT "stadion trial", info kommer på hjemmesiden vår.

– Teoridelen på lisenskurset blir holdt i løpet av den neste mnd, info kommer.

– Lørdags treningene vil fortsette hele vinteren, MEN det kan variere hvor mye folk som er der, og når det er mye snø og is er det lite trolig at de er noen der i det hele tatt. Vi vil prøve å innformere så godt vi kan på hjemme siden. De som har Aktivitetsleder kurs og egen sykkel er ikke avhengige av at det er andre til stede. Avtal gjerne med noen andre.

– Når det gjelder mørkekjøring så jobber vi Trial gruppen dugnad (låsevakt). Noen av dere blir gjerne spurt om dere har mulighet til å ta noen slike vakter i løpet av vinteren. Dette er en veldig enkel jobb. Vi har hatt denne jobben noen år, og sist år fikk vi 40000 kr for dette. Pengene bruker vi til bla til Aktivitetsleder kurs og kjøp av nye klubbsykkler. Vi har allerede bestillt oss en ny klubbsykkel Beta 80 cc 2009 mod.

– Utover det så jobber vi for å utvide området vårt. Vi har fått en gledelig økning i antall medlemmer og trenger mer plass. Vi jobber for at det kan lages en "traktor" vei i de øverste området vårt slik at også de yngste/ferskeste skal kunne flere utfordringer og mer å kjøre på.

Mvh Erik Pedersen, for NMK Bergen Trial

Written by Arve Asheim in: Klubben |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen