mai
05
2008

Grilling

Erik skriver:

Det ryktes at du er i London, mens vi hadde en strålende dag på Eikås, med grilling og greier. Mange svette fjes under hjelmen i dag. Rekruttene er på utkikk etter motorsykler og Tønnes kom med en ny Sherco 125cc, 2005- modell som har vært i klubben tidligere. Ole Håkon (som hadde broren med i dag = ny rekrutt) kjøper kanskje Sherco’en til Martin. Han så ut til å trives med den i alle fall.

Kjekt om alle hjelper til å finne motorsykler til dem som er på jakt etter dette, det er også mulig å kjøpe en av motorsyklene til klubben for dem som ønsker det. De som har noe tilsalgs oppfordres til å bruke »kjøp & salg» på hjemmesiden vår.

Og han sendte med bilder:

Grill avdelingen
Grillavdelingen. Foto: Erik Pedersen

Gutta nyter grillmaten
Gutta nyter grillmaten. Foto: Erik Pedersen

Her er det flere fotografer
Her er det flere fotografer! (Arve: Ja, bare les videre) Foto: Erik Pedersen

Ole Hakon prover ny sykkel
Ole Håkon prøver ny sykkel. Foto: Erik Pedersen

 

Det kom også bilder fra Bjarte Eriksen som nevnte ssammen med bildene at det er lenge siden det har vært så mange på trening. Og det er godt. Det er plass til mange ute på Eikås og vi trenger alle sammen.

Dette er bildene fra Bjarte:

diverse 048
Seriøst profesjonell grilling, men så er jo trial-kjøring på motorsykkel hardt arbeid også da! Foto: Bjarte Eriksen

 

diverse 050 
Skikkelig opplegg! Foto: Bjarte Eriksen

Bordet 
Bordet. Her har jeg limt sammen to bilder, bildene er tatt fra to forskjellige punkter, altså Bjarte har flyttet seg mellom bildene. Det gjør at han med grønn jakke og ryggen til fikk seg en tvilling. Eller er det han som har beveget seg mellom bildene? Foto: Bjarte Eriksen.

diverse 049
Det kan virke som noen trengte en liten lur etter lunsjen. Synd hjeg var i London, men jeg kan forsikre dere om at jeg var like sliten i går søndag, som dere som grillet på lørdag.
Foto: Bjarte Eriksen

Written by Arve Asheim in: Klubben |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen