feb
29
2008

Begynnerkurs trial

Joda, du kan kjøre motorsykkel!

trialbrosjyreBlog2

Snart har NMK Bergen trialgruppen kurs for barn som er 9 år eller eldre. Snakk med mamma eller pappa og be dem se her eller sende epost til arve.asheim@gmail.com, ringe 926 95 688 eller bare stikke oppom en lørdag, det er kart her.

Du kan begynne å kjøre motorsykkel lovlig fra du er fylt 5.

På Eikås motorsenter kjører vi Trial som er den eneste motorsykkelsporten hvor det ikke er om å gjøre å kjøre fortest mulig. Det er en sport som passer like godt for jenter som gutter. Hos oss er det nivåer for alle, fra nybegynnere til nordiske mestre. Man konkurrerer i løyper i terrenget, poenget er å ta seg fram uten å berøre bakken med føttene.

Her må beste spor velges nøye. Sporvalg og balanse sammen med fin kontroll av gass, clutch og bremser er det viktigste. Du får en «prikk» hvis du for eksempel setter foten nedi, og 5 prikker hvis motoren stopper eller sykkelen velter. Den som har fått minst prikker vinner.

Vi trener hver lørdag hele året og tirsdagskvelder i den lyse årstiden. Siden det alltid må være med en voksen når du kjører blir det et fint miljø under treninger og konkurranser.

Første kurskveld blir teori og informasjon om kurset.

Kurset går over 9 lørdager/tirsdager.

Lesehefte fra Norges Motorsportforbund

For mer informasjon send en e-post til Erik Pedersen  erikbp@online.no

Eller Arve Asheim, arve.asheim@gmail.com.

Written by Arve Asheim in: Klubben,Trening |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen