feb
13
2008

Årsmøte NMK

Hei.
I går var det årsmøte i NMK. Øyvin, Bjarte, Erik og Håkon stillte fra Trialgruppen.
Øyvin hadde laget en årsrapport over sesongen 2007. Her hadde han tatt med all aktivitet vi har hatt i Trialen, samt løp som vi har deltatt på. Han delte også ut pris til årets Trial utøver, som ble Håkon Pedersen. Han ble bla. Nordisk Junior mester, flere gode plasseringer i EM/VM og var reserve på det Norske senior landslaget under VM for lag.
Det triste er at Øyvin trekker seg fra alle verv han har hatt på Eikås. Det synest vi er svært leit, for Øyvin har gjort et stor jobb over mange år. Han har trukket i mange tråder, bla så har han vært stevneleder på alle løp vi har hatt på Eikås i alle år jeg har vært der. Han har ordnet med papirer, løpssøknader, rapporter, godkjenninger, søknader til kommunen, kurs for rekrutter, stilt på styremøter, vært med på mørkekjøring, og ikke minst var det han som hadde ideen med Trial hallen på Eikås som nå begynner å bli ferdig. Vi har mye å takke Øyvin for, og vi håper at han fortsatt tar seg en tur opp til oss når vi skal ha et løp el.
Det som ikke alle vet er at han var en av pionerne i Trial her i Bergen, og slik som jeg har forstått det ble han Bergensmester i 1965, og det står det respekt av.
mvh erik

 Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Written by Arve Asheim in: Klubben |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen