jan
13
2008

Utviklingsstipend til Håkon fra kommunen

Foto: Erik Pedersen

Håkon Pedersen som 1 av 5 utøvere fikk Bergen kommune sitt utviklingstipend for 2007. Stipendet ble tildelt på bakgrunn av de gode sportslige resultatene med stor vekt på at han ble Nordisk Juniormester allerede som 16 åring, og at han har gode resultater i EM. Toppidrett satsningen og mulighetene for videre utvikling som Håkon er en del av ble også vektlagt.

Foto: Erik Pedersen

Håkon er stolt av dette stipendet som er gitt i sterk konkurranse med andre. Det ligger veldig mye og målbevist trening bak. Håkon har langsiktige planer med det han holder på med, og det er veldig bekreftende og oppmuntrende å få en slik annerkjennelse for det han driver med.

I 2008 sesongen, blir det deltagelse på EM og VM løp i flere land i Europa. Han skal kjøre Junior klassen i EM og Youth klassen i VM. Begge disse klassen er for kjørere til og med 18 år og Håkon kan således kjøre denne klassen i 2 sesonger til. Alle rundene i Norges Cupen, NM, Nordisk Mesterskap i tillegg til de lokale løpene skal også kjøres. Det blir også treningsamlinger i Spania og Finland. Med ande ord mye reising i år også. Vi har også fått gode treningsforhold nå på vinteren med Trial hallen på Eikås.

Lørdag 12/01 reiste Håkon på årets første utenlands trening i Spania, der han bor hos og trenes av Jordi Pascuet som er en av de beste kjørene i VM. Denne første turen varer en uke og skal tilbake i mars for videre trening som en del av oppladning til sesongstart.

Les mer her: http://www.bergen.kommune.no/aktuelt?articleId=13171&artSectionId=286 og på Håkons egen hjemmeside: www.haakonpedersen.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Utviklingsstipend til Håkon fra kommunen, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Written by Arve Asheim in: NMK Bergen |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen