03
2007

Stor dag for NMK på Kokstad

Vi hadde to rekrutter med, Preben og Rikard.

D-klassen vant vi, Espen Eriksen kjørte feilfritt, hele løpet uten en eneste prikk! Videre kom Marius Andersen på 5. plass og Jørgen Solberg på 8. plass.

C-klassen vant vi også, Steffen Vedå med kun en femmer, en treer, en toer og en ener kom på førsteplass. Espen Arnetvedt og Håkon Asheim kom på 4. og 5. plass. Steffen kunne nok ha flyttet opp en klasse til B for å få større utfordringer, men da ryker sammenlagtresultatet.

I b-klassen hadde vi Alex Skulstad med 73 prikker total. Det er lenge siden han er blitt observert på trening, så dette var godt jobbet.

I elite klarte Håkon Pedersen akkurat å slå Fredrik Strand Larsen, de hadde begge 25 prikker, men Håkon hadde færrest nuller.

Typisk bilde av Håkon Pedersen: På ett hjul etter en vanskelig oppkjøring, full kontroll og dommeren viser null prikker.

Her ser vi rekrutten Preben Raknes og mister null: Espen Eriksen under førermøtet. I bakrunnen skimtes Håkon Pedersen med grå hjelm.

Her ser vi rekruttene går gjennom seksjonen før de kjører den. Det er det viktigeste en fører gjør på et løp, gå gjennom og finne letteste vei.

Written by Arve Asheim in: Klubben,Løp,Media |