mai
16
2007

Artikkel i Åsane Tidende

Original artikkel her.

 

Læregutter med store ambisjoner

 

Forrige helg var det Norgescup i trial, og de ambisiøse Åsane-guttene Fredrik Strand Larsen (17) og Håkon Pedersen (16), stilte til dyst på Motorcrossbanen på Eikås.

Fredrik gjorde det bra under lørdagens løp, og endte på en 3. plass. Søndag gikk det derimot noe dårligere, og unggutten måtte ta til takke med en 5. plass. Trialutøveren var ikke helt fornøyd med helgens resultater, ettersom målsettingen er å hevde seg helt i toppen.

– Jeg hadde håpet på bedre resultater enn dette, men gjorde litt for mange unødvendige feil. Det er klart det er litt skuffende, men jeg får se på det som en læringsprosess, sier Fredrik. 

Ung og lovende

Fjorårets vinner av Norgescup klasse A, Håkon Pedersen, startet sin karriere i NMK Bergen Trial da han var 11 år. Selv om han ikke nådde helt opp under helgens trial, hvor han endte på en 9. og 7. plass, er utøveren fast bestemt på å bli best.

– Jeg var litt uheldig med kjøringen og skled et par ganger. I tillegg kjører jeg, i motsetning til de fleste andre, kun 125 ccm. Flesteparten stiller med sykler opp mot 300 ccm, hvilket gir meg et lite handikap, sier Håkon.

Dette var hans første løp i eliteklassen, og med sine 16 år, stilte han som en av de yngste utøverne. Håkon har likevel høye ambisjoner, og målet er å hevde seg i utlandet.

– Jeg håper å bli blant de ti beste i EM Youth Cup, og trener i snitt 2.5 timer hver dag for å kunne hevde meg i toppen. Jeg tar idretten meget seriøst, smiler den målbevisste utøveren.

Written by Arve Asheim in: Klubben,Løp,Media,NC2007 |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen