mai
15
2007

Godt jobbet


Lystavle franotcelebrity.co.uk

Ja, da var vi omsider i mål med det store arrangementet og skal si det ble vellykket. Vi fikk veldig mye skryt fra mange forskjellige personer i løpet av helgen. De var mange godord om seksjonene, området, fasilitetene, dømmingen, kiosken, sekretariatet, pressedekningen, premieutdelingen og ikke minst været.

Tusen takk til alle de som gjorde dette mulig og som har stått på mange lange timer i lang tid på forhånd og gjennom hele helgen – ingen nevnt ingen glemt :-)

Jeg skal om litt lage en liten evalueringsrapport slik at vi kanskje kan bli enda bedre neste gang. Noen sa allerede i dag (en dag etter maratonhelgen) at de gjerne går på igjen :-)

Så får vi se etter hvert når regnskapet blir ferdig om det også blir noen kroner til overs.

Tusen takk til alle!

Kommentar fra Arve: Jeg har lyst å nevne et navn; Trond Madsen, daglig leder på Eikås Motorsenter. Han var med hele fredagen, kjørte hjullaster, fikk ryddet hele depotområdet for ting, hjalp til der det trengtes helt uten at det var ventet eller tatt med i beregningene til arrangementskomiteen.

Arnstein Schou skriver:

Hei Arve

Sender noen ord om stevnet.

Dere gjorde en god jobb under stevnet, været var flott kjempefine seksjoner dommerne gjorde sin jobb pressedekning var god ellers et kjempefint stevne.

Ps: jeg tror du må sjekke poengfordelingen som du har
lagt ut på nettet fordi jeg tror den er feil.

Mvh: Arnstein.

Written by Arve Asheim in: Klubben,Løp,NC2007 |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen