feb
11
2007

Norgescupstevne 12. og 13. mai

Som dere sikkert vet arrangerer vi et Norges Cup-stevne 12. og 13. mai. Det er masse som skal ordnes og vi trenger alle som er aktive.

Vi er allerede begynt å sette opp lister over hva som skal gjøres og tar du kontakt nå kan du få velge, mens senere blir det verre.

I første omgang nå trenger vi e-postadresser til så mange som mulig. Disse kan dere legge inn som kommentarer på denne artikkelen, eller dere kan bare sende epost til meg.

Lørdag og søndag 14. og 15. april er første dugnagssamling, da kommer det folk fra de andre klubbene også. Og de eldste kjørerene skal trene de yngste, altså vi slår mange fluer i en smekk:

  • Barna får trening
  • Vi får frisk luft og trim
  • Vi lager et flott stevne

Lørdag 28. april og 5. mai har vi samme opplegg.

Det aller viktigste er å få dommere. Rolf Ludvigsen er dommeransvarlig og han vil holde kurs for de som er med som dommere. Han kommer ikke til å slippe noen som føler seg usikre ut i skogen. Vi trenger navn på dere som kan være dommere, eller om dere kjenner noen eldre førere som kan steppe inn. Send en epost til meg med navn og telefonnummer dersom dere har det. Alle som kommer med et navn er med på trekningen av en trialkalender for 2007!

Like viktig, nesten, er jo klippere, kioskpersonell, parkeringsvakter (ja, vi tror faktisk vi må ha det!)

Dette er et kart over hvordan vi ser for oss bruk av området under stevnet:

Det grønne området er depot for de som kommer, det røde er parkering for tilskuere, vi bruker hele den lange strekka til det. Området inhyllet i blått er der løpet går. Etterhvert kommer jeg til å lage kart med seksjonene.

Ved å klikke på «greiene» oppe til venstre kan du zoome inn og ut.

Det blir kiosk nede ved depotet som blir åpen så mye som mulig i helgen. Kanskje til og med en partyteltkafe. Oppe ved trialklubbhuset blir det kafe mens løpet går.

Motorsportforbundet og Viasat (eller noen som sender på Viasat) har en avtale om å lage programmer fra løp. Vi melder oss på og søker om at det blir laget et 30 minutters langt program fra løpet.

Søndag er 2. etasje i NMK Bergens klubbus leid ut til konfirmasjon. Parkeringsplassen der oppe er derfor kun til konfirmantens gjester.

Hadde der nå sendt eposter til oss og sagt hva dere ville gjøre under løpet hadde det vært kjempeflott! Eller stilt på Eikås fremover om lørdagene og snart tirsdagene og sagt hva dere ønsker å bidra med så hadde det spart oss i «administrasjonen» for masse jobb, det er litt kjipt å drive og ringe og be om innsats.

Vi har allerede fått inn en reklame vi skal ha i programbladet! Det er vi kjempeglade for. Vil du reklamere i programmet? Kanskje du kan spørre arbeidsgiveren din? Eller naboen? I alle fall, send epost til meg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Written by Arve Asheim in: Dugnad,Klubben,Løp,NC2007 |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen