apr
07
2012

VM X-Trial

Sender noen ord fra Håkon som representerte Norge som en av to kjørere i Indoor VM for landslag, X-Trial des nationes i Nice. Løpet ble kjørt i Palals Nikaia og det var fullt i hallen, ca 4500 mennesker og god stemning og det er første gangen Norge har kvalifisert seg til et slikt arrangement så dette er stort. Ib Vegard Andersen fra Eiker var makker med Håkon.

Indoor trial er ganske annerledes en utendørs trial, og det er et stort press med masse folk, live TV dekning og verdens beste kjørere å konkurrere mot.

De fleste av de andre deltagerne kom rett fra Indoor VM som ble avsluttet i Paris helgen før, så det var de aller beste kjørerne i verden de to ung guttene fikk bryne seg mot og de klarte seg godt. Fim (internasjonale motorsykkelforbundet) skriver i dag på hjemmesiden sin http://www.fim-live.com/en/media/news/news-detail/article/1333753445-norway-make-their-mark/ at det står respekt av innsatsen til de Norske kjørerne som var de desidert yngste deltagerne.

Leif Arild og Mats Hærøy som hadde tatt turen ned rapporterer om en stor opplevelse og god kjøring fra de Norske kjørerne.

Billed galleri finner en her: http://www.trialscentral.com/user_photos/andy/2012/xtrial_indoor_trial_des_nations/

Mer info finner en også på Håkon sin hjemmeside: www.haakonpedersen.com

Les om løpet på Trialavisa også.

Written by Arve Asheim in: Løp |

Ingen kommentarer

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen