apr
20
2012
--

HC 1 på Kokstad

Første HC blir på Kokstad 28. april.

Det blir og felles dugnad tor 26/4 og fre 27/4 kl 17 for å klargjøre for løp.

Påmelding her.

Written by Arve Asheim in: Løp |
apr
07
2012
--

VM X-Trial

Sender noen ord fra Håkon som representerte Norge som en av to kjørere i Indoor VM for landslag, X-Trial des nationes i Nice. Løpet ble kjørt i Palals Nikaia og det var fullt i hallen, ca 4500 mennesker og god stemning og det er første gangen Norge har kvalifisert seg til et slikt arrangement så dette er stort. Ib Vegard Andersen fra Eiker var makker med Håkon.

Indoor trial er ganske annerledes en utendørs trial, og det er et stort press med masse folk, live TV dekning og verdens beste kjørere å konkurrere mot.

De fleste av de andre deltagerne kom rett fra Indoor VM som ble avsluttet i Paris helgen før, så det var de aller beste kjørerne i verden de to ung guttene fikk bryne seg mot og de klarte seg godt. Fim (internasjonale motorsykkelforbundet) skriver i dag på hjemmesiden sin http://www.fim-live.com/en/media/news/news-detail/article/1333753445-norway-make-their-mark/ at det står respekt av innsatsen til de Norske kjørerne som var de desidert yngste deltagerne.

Leif Arild og Mats Hærøy som hadde tatt turen ned rapporterer om en stor opplevelse og god kjøring fra de Norske kjørerne.

Billed galleri finner en her: http://www.trialscentral.com/user_photos/andy/2012/xtrial_indoor_trial_des_nations/

Mer info finner en også på Håkon sin hjemmeside: www.haakonpedersen.com

Les om løpet på Trialavisa også.

Written by Arve Asheim in: Løp |
apr
05
2012
--

X-Trial des Nations

For de som har lyst og anledning så sendes X-Trial des Nations i morgen på «motors tv» (canal digital). eller på nett tv : http://www.fim-tv.com/page/Live

Dette er VM for landslag innendørs og for første gang i historien er det Norske kjørere med. Håkon fra NMK og Ib fra Eiker skal prøve seg mot de aller beste i verden. Det er nok ingen som regner med at disse 2 ungdommene som er de desidert yngste i dette selskapet skal hevde seg, men det blir nok en stor opplevelse å kjøre løp med Bou og Cabestany….som ble nr 1 og 2 i Indoor VM som ble avsluttet i Paris sist helg.

FXWTCPR12_-_XTDNPRE

Written by Arve Asheim in: Løp |
apr
02
2012
--

Regionalt Rekrutteringsteam

Ole og Tomas som trener hardt og godt er tatt ut til å være med på regionalt rekrutteringsteam sammen med 3 andre fra region vest.

http://www.trialavisa.no/wordpress/2012/03/31/regionale-rekrutteringsteam-pa-plass/

Mer info om disse teamene finner en her:

http://www.trialavisa.no/Informasjon_fra_trialutvalget/invitasjon_regionalt_rekrutteringsteam.pdf

Mvh Erik

Written by Arve Asheim in: Trening |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen