feb
24
2012
--

Årets trialutøver

Gratulerer til Ole Tuft som ble kåret til årets Trial utøver 2011 på årsmøtet denne uken. Det er vel fortjent. Han har hatt stor utvikling det siste året og er svært treningsvillig og det er ikke uvanlig at han er og trener 4 ganger i uken også gjennom vinteren takket være trial hallen. Det blir spennende å følge Ole denne sesongen, konkurrentene er herved advart!!!

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
22
2012
--

X-Trial og Spansk mesterskap

Håkon Pedersen som ble nr 2 i TR2 klassen i det Spanske mesterskapet sist søndag, kun 2 prikker fra første plassen (se vedlagte bilder), kvalifiserte seg med det til å kjøre X-Trial (kjent fra Eurosport) for landslag i Nice 6 April.

Med seg på laget er team kollega Mardon Moi fra Kristiansand. Dette blir en spennende og god erfaring, selv om det ikke er noen som forventer at Norge skal hevde seg i dette løpet. Det er forøvrig første gang Norge er kvalifisert til å delta her, så dette er stort.

Trialavisa

Mer info om dette løpet

Håkon er som kjent for de fleste på en 3 mnd lang treningsopphold i Spania med trening ca 5 timer trening hver dag. Han planlegger å delta på alle VM rundene i år hvis alt går i orden. Dvs løp i bla Australia og Japan.

En kan også ta en titt på de nye sidene til team Motorsyklisten.

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
16
2012
--

Bou i Barcelona

Verdens beste trial kjører fra indoor løpet i Barcelona for et par uker siden.

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
03
2012
--

Årsmøte i NMK Bergen

Årsmøtet for NMK Bergen blir avholdt i Eikås Motorsenters klubbhus mandag 20. februar 2012 kl 1900.

Se på hovedsiden

Written by Arve Asheim in: Klubben |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen