feb
29
2008
--

Begynnerkurs trial

Joda, du kan kjøre motorsykkel!

trialbrosjyreBlog2

Snart har NMK Bergen trialgruppen kurs for barn som er 9 år eller eldre. Snakk med mamma eller pappa og be dem se her eller sende epost til arve.asheim@gmail.com, ringe 926 95 688 eller bare stikke oppom en lørdag, det er kart her.

Du kan begynne å kjøre motorsykkel lovlig fra du er fylt 5.

På Eikås motorsenter kjører vi Trial som er den eneste motorsykkelsporten hvor det ikke er om å gjøre å kjøre fortest mulig. Det er en sport som passer like godt for jenter som gutter. Hos oss er det nivåer for alle, fra nybegynnere til nordiske mestre. Man konkurrerer i løyper i terrenget, poenget er å ta seg fram uten å berøre bakken med føttene.

Her må beste spor velges nøye. Sporvalg og balanse sammen med fin kontroll av gass, clutch og bremser er det viktigste. Du får en «prikk» hvis du for eksempel setter foten nedi, og 5 prikker hvis motoren stopper eller sykkelen velter. Den som har fått minst prikker vinner.

Vi trener hver lørdag hele året og tirsdagskvelder i den lyse årstiden. Siden det alltid må være med en voksen når du kjører blir det et fint miljø under treninger og konkurranser.

Første kurskveld blir teori og informasjon om kurset.

Kurset går over 9 lørdager/tirsdager.

Lesehefte fra Norges Motorsportforbund

For mer informasjon send en e-post til Erik Pedersen  erikbp@online.no

Eller Arve Asheim, arve.asheim@gmail.com.

Written by Arve Asheim in: Klubben,Trening |
feb
13
2008
--

Årsmøte NMK

Hei.
I går var det årsmøte i NMK. Øyvin, Bjarte, Erik og Håkon stillte fra Trialgruppen.
Øyvin hadde laget en årsrapport over sesongen 2007. Her hadde han tatt med all aktivitet vi har hatt i Trialen, samt løp som vi har deltatt på. Han delte også ut pris til årets Trial utøver, som ble Håkon Pedersen. Han ble bla. Nordisk Junior mester, flere gode plasseringer i EM/VM og var reserve på det Norske senior landslaget under VM for lag.
Det triste er at Øyvin trekker seg fra alle verv han har hatt på Eikås. Det synest vi er svært leit, for Øyvin har gjort et stor jobb over mange år. Han har trukket i mange tråder, bla så har han vært stevneleder på alle løp vi har hatt på Eikås i alle år jeg har vært der. Han har ordnet med papirer, løpssøknader, rapporter, godkjenninger, søknader til kommunen, kurs for rekrutter, stilt på styremøter, vært med på mørkekjøring, og ikke minst var det han som hadde ideen med Trial hallen på Eikås som nå begynner å bli ferdig. Vi har mye å takke Øyvin for, og vi håper at han fortsatt tar seg en tur opp til oss når vi skal ha et løp el.
Det som ikke alle vet er at han var en av pionerne i Trial her i Bergen, og slik som jeg har forstått det ble han Bergensmester i 1965, og det står det respekt av.
mvh erik

 Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
10
2008
2

Lørdag 9. februar

Håkon hadde med seg nytt hjelmkamera og prøvde det:

Og jeg tok noen bilder, to ble ikke så verst:

IMG_4403b 
Håkon Pedersen balanserer (Foto: Arve Asheim)

IMG_4386b
Håkon Pedersen flyr (Foto: Arve Asheim)

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
06
2008
--

Kjøp og salg

Nå etter Trialavisa gikk inn må vi ha oss en rubrikk for kjøp og salg. Det har jeg laget til, bare løft blikket og se på knappene lenger oppe på siden noenlunde midt på, eller klikke her.

Written by Arve Asheim in: Klubben |
feb
02
2008
--

Elektriker i hallen

Erik skriver:

Vi hadde besøk av en kjekk elektriker i dag som koblet den nye kabelen som er gravet ned mellom klubbhuset og hallen. Han laget en flott tavle inne i hallen. Det er her vi slår på lysene nå. Skjøteledning er ikke i bruk lenger. Det er også flere kontakter på denne tavlen.
Erik

Foto: Erik Pedersen

Written by Arve Asheim in: Klubben |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen