jan
16
2008
--

Medlemsmøte for Trialgruppen

Det blir medlemsmøte i Trial klubb huset 02.02-07, kl 13:00, ifm årsmøte i hovedklubben 11.02-07.

Temaer på dette møte blir:

  • Styrekandidater, er det noen som ønsker å delta i styret? Skal være klart til årsmøtet.
  • Rekruttering av nye medlemmer. Kurs for rekrutter.
  • Innleie av trenere.
  • Presentasjon av terminliste.
  • Kurs/utdanning
  • Økonomi.
  • Hallutleie.
  • Synspunkter og ideer.
  • Diverse.

Håper flest mulig har mulighet til å komme.

Mvh Styret i NMK Bergen Trial

Written by Arve Asheim in: Klubben |
jan
15
2008
--

Nye ting i hallen

Erik skriver:

Nok en gang har Trond hjulpet oss. Denne gangen har han kjørt inn betongelementer ol. Nå er det endel å kjøre på, stein satser vi på vil komme etter hvert. Rolf skal få laget "stadion trial" elementer/seksjoner som kan stå i hallen. Men vi trenger fortsatt mer.

Vi må trolig regulere kjøringen opp/ned til hallen, man – tor fra kl 18:00 til 20:30, for at trafikkskolene som holder på med mørkekjøring ikke skal bli forstyrret av billys. Ber om at alle viser henyn til dette i denne perioden. Enten ved å være ferdig før kl 18:00, eller å holde på til traffikskolene er ferdig. Ingen regulering Fre-lør-søndag.
2 kjørere i hallen i kveld, Olsen fra BTT og Larsen fra VKT.

Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen

Written by Arve Asheim in: Klubben |
jan
13
2008
--

Utviklingsstipend til Håkon fra kommunen

Foto: Erik Pedersen

Håkon Pedersen som 1 av 5 utøvere fikk Bergen kommune sitt utviklingstipend for 2007. Stipendet ble tildelt på bakgrunn av de gode sportslige resultatene med stor vekt på at han ble Nordisk Juniormester allerede som 16 åring, og at han har gode resultater i EM. Toppidrett satsningen og mulighetene for videre utvikling som Håkon er en del av ble også vektlagt.

Foto: Erik Pedersen

Håkon er stolt av dette stipendet som er gitt i sterk konkurranse med andre. Det ligger veldig mye og målbevist trening bak. Håkon har langsiktige planer med det han holder på med, og det er veldig bekreftende og oppmuntrende å få en slik annerkjennelse for det han driver med.

I 2008 sesongen, blir det deltagelse på EM og VM løp i flere land i Europa. Han skal kjøre Junior klassen i EM og Youth klassen i VM. Begge disse klassen er for kjørere til og med 18 år og Håkon kan således kjøre denne klassen i 2 sesonger til. Alle rundene i Norges Cupen, NM, Nordisk Mesterskap i tillegg til de lokale løpene skal også kjøres. Det blir også treningsamlinger i Spania og Finland. Med ande ord mye reising i år også. Vi har også fått gode treningsforhold nå på vinteren med Trial hallen på Eikås.

Lørdag 12/01 reiste Håkon på årets første utenlands trening i Spania, der han bor hos og trenes av Jordi Pascuet som er en av de beste kjørene i VM. Denne første turen varer en uke og skal tilbake i mars for videre trening som en del av oppladning til sesongstart.

Les mer her: http://www.bergen.kommune.no/aktuelt?articleId=13171&artSectionId=286 og på Håkons egen hjemmeside: www.haakonpedersen.com

Written by Arve Asheim in: NMK Bergen |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen