des
24
2005
--

God jul!


En god jul alle sammen!

Husk biketrial i romjulen!
Send bilder!
Send postadresser!

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
18
2005
--

Lørdagskjøring og graving


Sjekker

Bjarte gjemmer seg

Yess! Det blir kjøring

Lars-Even

Håkon på bakhjulet

Steffen på bakhjulet

Plassen

Flatt!

Drømmer om hall

Vei opp. Alle foto Erik Pedersen som skriver videre:

3 kjørere i snøværet, deriblant Lars-Even (med bindestrek sa han), en ivrig kar som synest trial er gøy. Håkon og Steffen brukte nok litt bakdekk i dag! Mye bakhjulskjøring men de ble også observert da de prøvde seg på speedway kjøring nede på gocart banen.

Gravemaskinen gjorde seg ferdig i dag, men vi mangler fortsatt en del stein, håper vi kan få fatt i det neste uke.

Graeme Carter kom ut på innspeksjon i dag, han likte det han fikk se. Jeg utfordret han til å å tenke gjennom hvordan vi bør innrede hallen (så jeg regner med at han ikke får sove i natt).

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
16
2005
--

Det graves!


Erik Pedersen har tatt alle bildene


Alle foto: Erik Pedersen
Han skriver videre:
Nå er gravemaskinen på plass. Den kom kl 0700 i dag morges. Det blir graving i morgen også. Trond og jeg har lagt på duk som vi måtte grave av.
Vi håper vi har nok stein, det vil vi se i morgen.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
14
2005
--

Biketrial i romjulen

Bergen Trial Team arrangerer innendørs biketrial i romjulen. Alle interesserte er velkommen til Arenum i Solheimsviken.

For andre år på rad arrangerer vi biketrial for alle intereserte – uansett om du er medlem i en klubb eller ikke. Les mer om arrangementet i invitasjonen.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
13
2005
--

Hallen igjen

Det jobbes på med hallen, nå skal all stein være kommet på plass og gravemaskinen er på vei.

Det virker som BTT har trukket seg også, de har fjernet all info om årsmøte fra websiden sin. Er dette et slags spill? De blir i alle fall ikke med, etter det jeg har hørt. Men jeg har ikke snakket med Wold eller Madsen.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
13
2005
--

Kalender 2006


Her er en kalender dere kan laste ned i Word og skrive ut. Bildene er tatt av Helene Vedå (som jeg ikke har spurt engang) og meg.

Den kan sees her og lastes ned her.

Jeg ber om unnskyldning til de som ikke er med på kalenderen. Dokumentet inneholder en macro som lager denne kalenderen, bare trykk Alt-F8 og velg kalender.

Dersom noen vil bare ha makroen for å lage helt egen kalender, ta kontakt.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
10
2005
--

Julegave


Erik Pedersen skriver:
Hei.
En slik doning ble observert på Eikås, på trialtreningen i dag. Det viste seg å være unge lovende Wold som hadde fått julepresangen litt tidlig.

Det var vått i dag, men det var endel kjørere i regnværet. Det blir kjekkere når hallen kommer! Da kan VI kjøre hver dag uten å bli våt eller kald…

Det er snakk om at det kommer gravemaskin neste helg for å planere ut der hallen skal stå, det trengst for der er MYE stein på plassen nå.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
03
2005
--

WWW.NMKBERGEN.NO

Er oppdatert med riktige linker osv. Bare se!

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
03
2005
1

Mer info om hallen


I dag snakket jeg med Øyvin Wold ute på klubben og han sa at de var i rute. I tillegg har jeg funnet Bergen Trial Teams innstilling til styret, jeg limer den inn her for den ligger som doc-fil på deres internett. Dersom noen i Bergen Trial Team synes det er dårlig gjort av meg å bare gjeni deres stoff på mine sider er det bare å sende en epost, så skal jeg ta det bort.

Dokumentet:

ÅRSMØTE I BERGEN TRIAL TEAM 08.12.05

ORIENTERING OM SAK 5

TRIAL HALL I BERGEN
SAMARBEIDSPROSJEKT MELLOM VKT, NMK, OG BTT

Generelt:
De tre trial klubbene i Bergen har lenge ønsket seg en innendørs arena for trening spesielt i vinterhalvåret. GC Rieber Salt har tilbudt klubbene en plasthall til formålet. Hallen måler 15×27 meter. Inne i hallen skal det bygges trialseksjoner. Hallen vil gi trialutøverne i Bergen en unik mulighet til å bruke vinteren til god og strukturert trening, vi tror også at det kan være med på å øke rekrutteringen til sporten. Det er satt ned et interimstyre for etablering av en trial-hall. Klubbene har hver utnevnt to representanter til å sitte i et interimstyre for et sameie. Fra BTT er Graeme Carter og Fritjof Stangnes utnevnt

Plassering av hall:
Flere steder har vært vurdert, både Kokstad, Vestkanten og Eikås. Interimstyret for hallen har landet på å anbefale Eikås, oppe på plassen ved klubbhuset til trial-gruppa.
Grunnen til dette er:

 1. VKT har kun en treårs avtale på sitt område. (det er fare for å måtte bruke penger på å flytte hallen igjen).
 2. På myra ved klubbhuset til BTT vil vi ikke få lov til å sette hallen uten at vi må gjennom en lang prosess, området er regulert til friområde.
 3. Vi har spurt Ringnes om å få plassere hallen der, de kan ikke ta en rask avgjørelse om dette, det er også stor fare for at vi må flytte den igjen i løpet av få år.
 4. Kun på Eikås kan vi få tippemidler (mulig refusjon av ca 30 %).
 5. På Eikås vil hallen kunne bli stående permanent, området er regulert til motorsport, det er greit å få tillatelse til tiltak (byggemelding).

Det er størst fare for hærverk både på Kokstad og Vestkanten.

Bruk av hallen:
Interimstyret for hallen er enig om at alle utøvere skal ha adgang til hallen uavkortet. Oppdeling av treningstiden med tildeling til den enkelte klubb på ulike ukedager blir ikke ansett å være formålstjenelig. Det er enighet om at en kontaktperson i hver klubb skal tildeles nøkkel til anlegget med fullmakt til å fordele kopi av nøkkel til utøvere og foresatte i sin klubb. Det skal utarbeides spesifikke regler for bruk av hallen som skal gjelde for alle utøvere uansett klubbtilhørighet og som sikrer at bruk av hallen ikke vil være til sjenanse for andre.

Økonomi:
Investeringene til hallen har følgende budsjett:

 • Kjøp av hall med moms kr. 187 500.-
 • Fundament og grusing kr. 47 000.-
 • Montasje og transport kr. 40 000.-
 • Innredning og montasje av belysning kr. 21 500,-
 • Maskinleie kr 10 000,-
 • SUM kr 306 000,-

Hver av klubbene skal eie 1/3-part av sameiet og ha lik stemmerett. Årlige driftsutgifter er stipulert til kr 10.000,- pr klubb.

Fremdrift
Med forbehold om forsinkelse ser det ut som om vi kan overta hallen i uke 2, 2006. Dersom en velger Eikås som lokalitet og alle grunnarbeider er ferdig til den tid vil hallen kunne settes opp selv om det skulle være snø. Det er en forutsetning at det på forhånd er gitt byggetillatelse.

Styrets innstilling:
Årsmøtet går inn for at BTT deltar med inntil kr 102.000 for kjøp og oppsetting av en trial-hall i Bergen. Årsmøtet gir styret fullmakt til å være med på å lokalisere hallen til det området de finner fornuftig ut fra en vurdering av risiko for hærverk, mulighet for tilkomst og mulighet for å få tippemidler.

For styret i Bergen Trial Team

Fritjof Stangnes

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |
des
01
2005
--

Rubbhall!

Det blir rubbhall!
Styret i NMK Bergen har bestemt at det blir rubbhall oppe på plassen i vinter.

De to øverste bildene er tatt lørdag 26. november.

Foto: Arve Asheim

Foto: Erik Pedersen

Foto: Erik Pedersen
Disse bildene er tatt mandag 28. november, som dere ser stopper kommer det stein hver eneste dag.

Foto: Erik Pedersen
Lørdag 3. desember og søndagen kommer det gravemaskin for å plane ut.

Written by Arve Asheim in: Ukategorisert |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen