apr
21
2013
--

HC 1, 2013 på Eikås

HC 1 ble kjørt på Eikås 20/4 i flott vår vær, se bilder og resultater:

Resultat side 1

Resultat side 2

Plassen

Flere bilder her.

Written by Arve Asheim in: Løp,Resultater |
sep
18
2012
--

Norgescup avslutning

Sender noen ord fra helgens Norgescup avslutning i Oslo. Løpet ble kjørt på det flotte motorsports senteret på OMS (osloungdommens motorsenter). De arrangerte et veldig fint arrangement, til og med værgudene var med arrangøren denne helgen.

Det var 2 kjørere fra NMK Bergen på plass.

Tomas Nilsen (14) som kjører i C klassen (som er klassen inntil 16 år) kjørte på nytt et veldig bra løp og han ble nr 3 til slutt. Dermed klarte han også 3 plassen sammenlagt i Norgescupen. Veldig bra av Tomas i sin første hele sesong!
Tomas har hatt en flott utvikling og det skal bli spennende å følge han videre.

Ole Tuft var også med til Oslo, men han fikk dessverre ikke kjøre grunnet et brudd i hånden.

Den andre kjøreren fra NMK var Håkon Pedersen i elite klassen. Håkon klinte til og vant også siste Norge cup runde og Norgescupen sammenlagt.

Det gav mersmak for Håkon som kom på andre plass i NM dagen før. NM er et en dags løp og det begynte bra for Håkon som ledet etter første runde. Det ble imidlertid noen feil i andre runde som kostet for mye i de relativt lette seksjonene i forhold til det som Håkon kjører til vanlig og dermed ble det en andre plass til slutt.

Mvh Erik

Written by Arve Asheim in: Klubben,Løp |
mai
28
2012
--

Håkon i Australia

Håkon har kjørt VM runde 3 og 4 i helgen. Håkon kjører klasse junior (U23 år) og kjørte lørdag inn til en flott 6 plass. Dette er den beste Norske plassering noengang i Junior VM så det er bra. Han mente imidlertid at det var muligheter for enda bedre plassering en dette siden han lå på 5 plass etter første runde. Det var en Franskmann som tilslutt snek seg forbi Håkon. Han var på pallen i sist VM runde så det tyder bra for Håkon at han kan kjempe med han.

Søndag lå Håkon på 7 plass etter første runde og med kun 7-8 prikker opp til flere kjørere var det gode muligheter for avansement. Det begynte veldig bra og han kjørte de første 11 (av 15) seksjonene på kun 7 prikker, helt rått og noe av det bedre han har gjort. Men i seksjon 12-13 og 14 gikk det ikke så bra. To av disse seksjonene kjørte han feilfritt i første runde, men det ville seg ikke slik denne gangen. Det ble tilslutt en 7 plass og med tildels veldig bra kjøring, så det tar han med seg videre.

Håkon og minderen blir nå i Melbourne til tirsdag. Da går turen videre til Tokyo der det blir en ny dobbel VM runde neste helg på motorsport arenaen Twin ring Motegi.

Han ligger nå på en fin fin 7 plass sammenlagt i VM.

Bilder finnes her:

Written by Arve Asheim in: Løp |
mai
14
2012
--

Første Norges cup runder

I helgen ble de 2 første rundene i NC kjørt på Riska i Rogaland og 3 kjørere fra NMK Bergen hadde tatt turen nedover. Det var Ole Tuft, Tomas Nilsen og Håkon Pedersen som var på plass.

Det ble en flott helg for guttene, Tomas kjørte lørdag inn til en kjempefin 3 plass i B klassen på lørdag, mens Håkon var 2 prikker fra førsteplassen i Elite klassen. Ole hadde også mye god kjøring og men nådde ikke helt opp.

Søndag kjørte guttene enda bedre og Tomas og en annen kjører var helt like når de kom i mål, det var den som hadde kjørt flest feilfri seksjoner som vant og dermed ble Tomas nr 2.
Det er det vi kaller hårfint. Ole kjørte også bedre en dagen før og spesielt på slutten gikk det veldig bra.

I Elite klassen ble det seier til Håkon!

Resultater

Written by Arve Asheim in: Løp,Resultater |
apr
20
2012
--

HC 1 på Kokstad

Første HC blir på Kokstad 28. april.

Det blir og felles dugnad tor 26/4 og fre 27/4 kl 17 for å klargjøre for løp.

Påmelding her.

Written by Arve Asheim in: Løp |
apr
07
2012
--

VM X-Trial

Sender noen ord fra Håkon som representerte Norge som en av to kjørere i Indoor VM for landslag, X-Trial des nationes i Nice. Løpet ble kjørt i Palals Nikaia og det var fullt i hallen, ca 4500 mennesker og god stemning og det er første gangen Norge har kvalifisert seg til et slikt arrangement så dette er stort. Ib Vegard Andersen fra Eiker var makker med Håkon.

Indoor trial er ganske annerledes en utendørs trial, og det er et stort press med masse folk, live TV dekning og verdens beste kjørere å konkurrere mot.

De fleste av de andre deltagerne kom rett fra Indoor VM som ble avsluttet i Paris helgen før, så det var de aller beste kjørerne i verden de to ung guttene fikk bryne seg mot og de klarte seg godt. Fim (internasjonale motorsykkelforbundet) skriver i dag på hjemmesiden sin http://www.fim-live.com/en/media/news/news-detail/article/1333753445-norway-make-their-mark/ at det står respekt av innsatsen til de Norske kjørerne som var de desidert yngste deltagerne.

Leif Arild og Mats Hærøy som hadde tatt turen ned rapporterer om en stor opplevelse og god kjøring fra de Norske kjørerne.

Billed galleri finner en her: http://www.trialscentral.com/user_photos/andy/2012/xtrial_indoor_trial_des_nations/

Mer info finner en også på Håkon sin hjemmeside: www.haakonpedersen.com

Les om løpet på Trialavisa også.

Written by Arve Asheim in: Løp |
apr
05
2012
--

X-Trial des Nations

For de som har lyst og anledning så sendes X-Trial des Nations i morgen på «motors tv» (canal digital). eller på nett tv : http://www.fim-tv.com/page/Live

Dette er VM for landslag innendørs og for første gang i historien er det Norske kjørere med. Håkon fra NMK og Ib fra Eiker skal prøve seg mot de aller beste i verden. Det er nok ingen som regner med at disse 2 ungdommene som er de desidert yngste i dette selskapet skal hevde seg, men det blir nok en stor opplevelse å kjøre løp med Bou og Cabestany….som ble nr 1 og 2 i Indoor VM som ble avsluttet i Paris sist helg.

FXWTCPR12_-_XTDNPRE

Written by Arve Asheim in: Løp |
sep
28
2011
--

HC 4 på Kokstad 8/10

Tilleggsregler og påmelding her.
Merk påmeldingsfrist 3/10!

Dagen etter er det LagKM samme sted, påmelding her.

Written by Arve Asheim in: Løp |
sep
19
2011
--

5. plass til Norge i lagVM

Det Norske landslaget kjørte på søndag inn til sitt beste resultat noensinne i lag VM, da de ble nr 5 i VM klassen! En må tilbake til 2003 sist Norge var i denne klassen og da ble de nr 9 av 9 lag. Nå var det 6 lag med i VM klassen og Norge slo Japan i år.

Det ble selvfølgelig endel prikker og de store nedbørs mengdene bidro til å gjøre ekstra glatt.De norske guttene kjørte betydelig bedre i andre runde (i motsetning til de fleste andre) og de kan tyde på at de var litt nervøse i den første runden.

Resultater

De som kjørte på det Norske laget var:
Håkon Pedersen
Mardon Moi
Ib Vegard Andersen
Martin Fjermedal

Written by Arve Asheim in: Løp |
sep
14
2011
--

Trial des Nationes

Det Norske landslaget, hvor Håkon er med skal i helgen kjøre TDN (Trial des Nationes, VM for landslag) i Italia. Norge vant i fjor B puljen som var på 17 landslag. I år skal altså Norge kjøre i den øverste klassen for første gang. Dette blir en stor opplevelse, men det blir også tøft.

Norge skal konkurrere med stormaktene i trial, Spania, England, Italia, Frankrike og Japan.
Det viktigste for det unge Norske laget er å skaffe seg erfaring på dette nivået og kansje klare å konkurrere med Japan som ble nr 5 i fjor. Her kan en se hvem som kjører på alle lagene.

Mens vi venter på løpet kan vi se på den offisielle videoen fra i fjor:

Mvh Erik

Written by Arve Asheim in: Løp |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen