feb
08
2007
--

Dekk hos Tores Auto

Tores Auto

Erik skriver:

Fortsatt god avtale på dekk hos Tores Auto i 2007.

Prisen på Trial dekk hos Tores Auto er fortsatt 900 kr pr dekk. Det nye nå er at de tar 100 kr for montering pga mye arbeid med dette, og det er jo forståelig.

Da kan en velge om en vil legge det på selv, eller betale 100 kr for det. Oppfordrer alle medlemmene til å kjøpe dekkene her slik at vi kan klare å holde en lav pris på dekkene.

Ved å klikke på «Rabatt» under «Kategorier» til høyre på siden kommer alle artikler om rabatter vi har rundt omkring i det ganske land (hele 3 artikler!).

Written by Arve Asheim in: Klubben,Rabatter |
mai
24
2006
--

Rabatt på trialdekk

Vil herved minne om den gode rabattavtale med Tores Autoservice Åsane AS på trialdekk. Har forstått at ikke alle vet om den.

Tores Autoservice ligger her: Liaveien 8, 5132 Nyborg

Dekkene er av typen Michelin og vi betaler 600 kr for fremdekk og 900 kr for bakdekk ferdig pålagt. Dette er en skikkelig god pris!!

Gi beskjed om avtale «NMK Bergen Trial» ved bestilling. Ta gjerne kontakt med Karsein Myrdal på forhånd, tlf: 93487399/55160000

Oppfordrer alle til å handle her, de har også gode priser på bildekk.

Kansje klatrer junior på resultatlisten med nye dekk???

Written by Arve Asheim in: Rabatter |
jan
17
2006
--

Rabatt hos Motorsyklisten

Logo til Motorsyklisten

Erik Pedersen skriver:
Hei. Da har jeg endelig fått i orden rabatten hos Motorsyklisten. Referer til klubbavtalen ved bestilling. (Det er de som står på listen som er registrert hos motorsyklisten).

Listen blir hengt opp i klubbhuset, det som ikke finner seg på denne listen, må ta kontakt med Erik eller meg (som sender videre til Erik).

Written by Arve Asheim in: Klubben,Rabatter |

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. PHP Resources, Nebeneinkommen