NMK Bergen Gokart

Subscribe

Finale NC

september 04, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

6 førere fra NMK Bergen kjørte finale i Norges cupen i Stavanger denne helgen. Gratulerer Petter Rongved med 1 plass og Robin Wessel Boge med 2 plass i NC formel Yamaha.   Tonje Rongved og Martin Blindheim kjempet også  i toppen i formel yamaha Tonje endt på  4 plass i første finale og 8 plass i andre finale. Martin lå på 3 plass etter innledende kjøring men var uheldig å kjørte ut i finalene.
I formel mini kjempet Tobias Seilen Verlo helt i toppen  med en 2 plass etter innledende kjøring. I finalen endte han på 8 plass. Også Seffen Engelberg Lundanes kjempet helt i toppen i formel KZ 2 med 2 plass i første finale. I andre finale lå han helt i teten fram til siste runde , endte til slutt på 7 plass.  Resultater trykk her: NC Finale

 

Comments are closed.