NMK Bergen Gokart

Subscribe

NMK Sommercup formel K 2011

juni 21, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

 

Påmeldingen til NMK Sommercup Formel K er nå åpen

Sommercupen arrangeres av:NMK_Sommercup_FK_2011
10 juli: NMK Trøgsted
12 juli: NMK Trøgstad
14 juli: NMK Modum & Sigdal (Rudskogen)
16 juli: NMK Modum & Sigdal

Cup & Mesterskap Reglement

Tilleggsregler

Påmelding

 

Sommercup Formel K – Uke 28

Sommercupen i formel K kjøres i år på Trøgstad , Rudskogen og Modum og Sigdal. Cupen er veldig populær blant sjåfører og foreldre. Mange setter av ferien sin til nettopp denne uken.
Tidligere år har man hatt med bortimot 150 sjåfører og så kommer foreldre og søsken i tillegg. Cupen kjøres over fire dager med fri dager imellom til sosialt samvær med lek og spill etc.
Nytenkningen til Formel K komiteen i år er at vi satser på de aller yngste som ikke kan få være med å kjøre løp. Vi ønsker å skape et positivt og morsomt miljø, og starter da opp med noe vi har døpt: Cadetti Camp. Vi har engasjert Glenn Fossen som del ansvarlig for dette opplegget, han har kjørt gokart aktivt i 14 år. Vi kommer til å stille opp på alle banene med eget team-telt, som blir et samling sted for de aller yngste. Der kommer vi til å informere og veilede de nye rekruttene våre også foreldre, som vi håper vil være med oss inne sporten i mange år.
Vi kommer også til å lære litt om innsjekk, teknisk etc, slik at der er litt forberedt med hvordan løpsdagen fungerer. Slik at de vet hvordan opplegget fungerer den dagen de skal begynne å konkurrere. Det blir også briefing rundt på banen vedrørende flagg og kjøring.
Hver deltager får også t-shirt og bevis for at de har deltatt på Cadetti Camp.
Opplegget rundt dette vl selvfølgelig være gratis. Man skal også prøve holde lisens kurs på Trøgstad, lørdag før cupen starter.
Kontakt Formel K komiteen hvis det er noen spørsmål.

Comments are closed.