NMK Bergen Gokart

Subscribe

NC Kongsberg

mai 18, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

8 førere fra NMK Bergen deltok i årets første Nc løp i Kongsberg den 13 – 15 mai.  Løpshelgen startet med trening på fredag, innledende runder på lørdag og finaler på søndag. Det var skiftende vær med sol og regn.  Førerne fra Bergen taklet disse utfordringene og viste imponerende ferdigheter på banen.

I yamaha feltet med 32 førere startet Robin og Petter første finale som master og second master. Robin kom til mål på 1 plass mens Petter ble kjørt ut i starten. I andre finale ledet Robin suverent men var uheldig og måtte se resten av løpet fra indre bane. Petter viste imponerende kjøring og kjørte seg opp fra 26 plass og endte til slutt på 4 plass. Martin debuterte i formel yamaha og kjørte seg opp til en 6 plass. Bjørn Christian kjørte seg opp til 8 plass men fikk en tur på gresset og havnet til slutt på 12 plass. Magnus som også debuterte i formel yamaha kjørte seg opp til 15 plass. Tonje viste også mye bra kjøring men var uheldig i finalen og fikk tilskuerplass på indre bane.

I formel Mini kjørte Tobias seg inn til 4 plass, men manglet kjedekasse da han kom i mål og ble på bakgrunn av dette offer for en streng avgjørelse og fratatt plasseringen.

I formel KZ 2 kjempet Steffen i teten gjennom hele helgen men ble påkjørt i finalen og måtte på grunn av dette bryte finalen.

Det var med andre ord et gokartløp med oppturer og nedturer. Trass i nedturene var det en blid og fornøyd gjeng som startet på hjemturen søndag kveld (foto over). Som vanlig viste det seg problematisk å samle alle førerne til fotografering, men med litt klipping og liming ordnet det seg.

Resultater: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=656373

 

Comments are closed.