NMK Bergen Gokart

Subscribe

NMK BERGEN – Gokart starter opp med egen rekrutt trening på onsdagene

september 09, 2015 By: Raymond Handeland Category: Nyheter

Endelig egen rekrutt trening 🙂

Vi har i lengre tid ønsket å få til et eget treningsopplegg for våre rekrutter og nybegynnere. Fra og med onsdag 16. september 2015 blir dette en realitet.

Denne treningen vil utelukkende være for våre ferskeste medlemmer og førere, samt for nye potensielle rekrutter.

Tilbudet er ment for de yngste førerne våre, og for de nye medlemmene som ikke vil ha utbytte av å kjøre med de mer erfarne førerne som raser rundt banen i store hastigheter på jakt etter nye personlige rekorder.

Det vil også være muligheter for å prøvekjøre klubb-gokartene disse onsdagene.

Vi tenker at dette også blir en vinn/vinn situasjon. Vi får på denne måten også en mer effektiv trening på tirsdagen, som nå blir delt i to grupper.

Og for å sikre inkludering og det gode samholdet skal vi alle ha felles treninger på lørdagen slik som før 🙂

Vi håper virkelig at noen av våre erfarne og rutinerte medlemmer, både førere og mekanikere vil ta turen innom på onsdagene for å bidra til våre nye medlemmer!

Ved å gå inn på «Treningsansvarlig» og klikke på linken Treningsansvarlig liste Høsten 2015, finner dere kontaktinformasjon til den som skal være ansvarlig for de aktuelle treningene.

2 Comments to “NMK BERGEN – Gokart starter opp med egen rekrutt trening på onsdagene”


 1. Sveinung Tofting says:

  Thomas ønsker å prøve seg på onsdag,men når begynner treningen?
  Trenger han ta med noe?

  1
 2. Hei Sveinung. Treningen starter kl 17.00 på onsdager. Hvis du klikker deg inn på knappen «Treningsansvarlig 2015» øverst til venstre, vil du finne et ned-lastbart pdf dokument med navn og tlf til de som er treningsansvarlige de respektive datoene. Send gjerne en sms, eller ring til den som er ansvarlig den dagen dere ønsker å prøve, så sikrer du deg mot dobbelbooking 🙂 Forøvrig kan du gjerne kontakte Jens Olav Bertelsen (90189091) som er rekrutterings ansvarlig i gokartgruppen 🙂
  For å kunne teste må dere ha hansker (valgfri type) som dekker håndleddene, sko/støvler (valgfri type) som dekker anklene. Gjerne en kjeledress eller lignende. Det er krav til hel dress. Vi har noen dresser i klubben, men ikke alle størrelser. Vi har hjelmer i de fleste størrelser til utlån i klubben. Husk også å ta med kontanter, da vi vanligvis ikke har bankterminalen tilgjengelig på treningene 🙂

  2