NMK Bergen Gokart

Subscribe

Info om høstens planer og aktiviteter

september 01, 2015 By: Raymond Handeland Category: Nyheter

Vi har nå kommet i gang med høstsesongen, og på det nylig avholdte medlemsmøtet ble det tatt opp mange viktige og spennende saker. Det som har vært mye omtalt siste ukene, er den nye onsdags-treningen for nye rekrutter. Det har i prosessen dukket opp noen spørsmål og scenarioer som må avklares før vi starter opp. Videre er det også spørsmål om kurs. Det er planlagt lisenskurs for nye medlemmer samt treningsansvarlig kurs for både nye og eksisterende medlemmer. Det er et håp om at vi kan få til et lisenskurs i slutten av september. Vi skal også prøve å få til opplæring av treningsansvarlige i løpet av høsten. Det vil også komme tilbud til medlemmene våre om kurs fra NBF. Her er det flere spennende kurs for både aktive og andre som liker å være en del av miljøet på banen.

Vi ønsker å få med oss noen litt erfarne medlemmer til å delta på onsdags-treningene. Det hadde vært fint om de litt «eldre» sjåførene kunne engasjert seg litt her 🙂

Følg også med på treningsansvarlig listen som ligger her på siden vår, denne blir fortløpende oppdatert!

Kommende mandag, 7. september, skal det være styremøte i NMK Bergen og hvis noen har saker som de ønsker at gokartgruppen skal ta opp her, bes de melde dette til Raymond Handeland, på mail; raymondhandeland@gmail.com

Gokartgruppen satser på å sette seg sammen snarest etter styremøtet og stake ut kursen for høsten og resten av sesongen. Vi tar med glede i mot innspill 🙂

Siste runden i NC står for døren, og mange av våre medlemmer er opptatt av forberedelser til dette. Noen er også begynt forberedelsene til 2-timers løpet på Varna i slutten av måneden. Vi ønsker alle lykke til!

2 Comments to “Info om høstens planer og aktiviteter”


 1. Ketil Mardal says:

  Hei,

  Jeg har en sønn på 11 år som vil ta et lisenskurs, men jeg finner ikke ut hvem jeg skal kontakte for å melde ham på?

  mvh

  Ketil Mardal

  1
 2. Selv om jeg har svart deg på mail Ketil, så skriver jeg også her, i tilfelle noen andre lurer på det samme 🙂

  Vi skal i løpet av kort tid arrangere lisenskurs, men datoen er ikke avklart ennå. Vi håper på å få dette til i månedskifte sept/okt…

  2