NMK Bergen Gokart

Subscribe

Archive for juni, 2012

Gokarttreningen tirsdag 12 juni

juni 12, 2012 By: Jens Olav Bertelsen Category: Nyheter

Under gokarttreningen idag ble Nicolai Kiil Finsås utsatt for en ulykke. Nicolai ble kjørt til legevakten av sykebilen. Der ble han undersøkt på alle måter. Legevakten fant masse blåmerker og røntgen viste at han har knekt armen, helt oppe ved skulderen. Han har ingen skader i nakke eller rygg. Han er ved godt mot og håper å være tilbake på trening så snart som mulig. Cato fikk tilbakemelding fra sykebilen og legevakten at det var helt riktig å ringe etter sykebil. Takk til alle som bidro, og vi ønsker Nicolai god bedring og velkommen tilbake på trening. Jens Olav Bertelsen NMK Bergen Gokartgruppen.

Påminnelse. Billøpet

juni 11, 2012 By: Jens Olav Bertelsen Category: Nyheter

Bilgruppen trenger fortsatt folk til billøpet på lørdag og søndag. Om noen bare kan være noen timer er det bra det også. Ta kontakt med Morten Lavik 90976187 eller Jens Olav Bertelsen 90189091

bilcrossløp / rallycross 16 og 17 juni.

juni 04, 2012 By: Jens Olav Bertelsen Category: Nyheter

Har fått forespørsel fra bilgruppen om vi kan stille med noen flaggvakter og personell i kiosken. Hvis noen føler for to dager med mye fart og spenning kan dere kontakte Morten Lavik på tlf 90976871.

Sommerleiren.

juni 04, 2012 By: Jens Olav Bertelsen Category: Nyheter

Hei. Må dessverre meddele at p.g.a. ny info ang byggeaktiviteten rundt Eikåsbanen må vi utsette sommerleiren. Vi jobber med å få på plass en ny helg som passer inn både med anleggstrafikk og bruk av banen. Følg med på nmk siden for mer info.