NMK Bergen Gokart

Subscribe

Archive for juni, 2011

NMK Sommercup formel K 2011

juni 21, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

 

Påmeldingen til NMK Sommercup Formel K er nå åpen

Sommercupen arrangeres av:NMK_Sommercup_FK_2011
10 juli: NMK Trøgsted
12 juli: NMK Trøgstad
14 juli: NMK Modum & Sigdal (Rudskogen)
16 juli: NMK Modum & Sigdal

Cup & Mesterskap Reglement

Tilleggsregler

Påmelding

 

Sommercup Formel K – Uke 28

Sommercupen i formel K kjøres i år på Trøgstad , Rudskogen og Modum og Sigdal. Cupen er veldig populær blant sjåfører og foreldre. Mange setter av ferien sin til nettopp denne uken.
Tidligere år har man hatt med bortimot 150 sjåfører og så kommer foreldre og søsken i tillegg. Cupen kjøres over fire dager med fri dager imellom til sosialt samvær med lek og spill etc.
Nytenkningen til Formel K komiteen i år er at vi satser på de aller yngste som ikke kan få være med å kjøre løp. Vi ønsker å skape et positivt og morsomt miljø, og starter da opp med noe vi har døpt: Cadetti Camp. Vi har engasjert Glenn Fossen som del ansvarlig for dette opplegget, han har kjørt gokart aktivt i 14 år. Vi kommer til å stille opp på alle banene med eget team-telt, som blir et samling sted for de aller yngste. Der kommer vi til å informere og veilede de nye rekruttene våre også foreldre, som vi håper vil være med oss inne sporten i mange år.
Vi kommer også til å lære litt om innsjekk, teknisk etc, slik at der er litt forberedt med hvordan løpsdagen fungerer. Slik at de vet hvordan opplegget fungerer den dagen de skal begynne å konkurrere. Det blir også briefing rundt på banen vedrørende flagg og kjøring.
Hver deltager får også t-shirt og bevis for at de har deltatt på Cadetti Camp.
Opplegget rundt dette vl selvfølgelig være gratis. Man skal også prøve holde lisens kurs på Trøgstad, lørdag før cupen starter.
Kontakt Formel K komiteen hvis det er noen spørsmål.

Reisestøtte 2011

juni 21, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

 

NMK Bergen har i år også tildelt gokart gruppen reisestøtte. Førere som kjører for NMK (NMK på førerlisens) kan søke.

Søknad må inneholde navn, adresse, konto nr, løp som er kjørt og løp som skal kjøres.

Søknad sendes til post.bergen@modum.com.

Søknadsfrist 03.07.2011.

Vestlandsmesterskapet, 2 runde Eikås, Bergen

juni 20, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Lørdag 18 juni 2011 arrangerte NMK Bergen 2 runde i Vestlandsmesterskapet Formel- K 2011. Nok en gang  fikk vi se mye god kjøring fra våre førere fra NMK Bergen.

Det ble pallplass til Nicolai B Gunnarson i Formel Cadetti, Preben R Slettvik i Formel Mini og Petter Rongved og Bjørn Christian Visnes i Formel Yamaha.

Resultater, trykk her

Vil også takke alle funksjonærer som gjorde en kjempe jobb under arrangementet.

Lisenskurs Formel-K 28 juni kl 1700(teori+praksis)

juni 19, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Det blir lisenskurs for nye førere tirsdag 28 juni 2011, kl 1700 – 1930 på Eikås Motorsenter. Instruktør Rune Bertheussen. Kursavgift kr 400.

Påmelding til Bjørn Visnes, E-post: post.bergen@modum.com eller tlf 930 07 525.

Dugnad før løp

juni 15, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Det er fortsatt en del ting som må ordnes før løp. Det blir dugnad Torsdag 16 juni kl 1800 – 2000 og fredag 1700 juni kl 1700 til vi er ferdig.  Søndag skal det være bil løp og vi i gokart gruppen må i den forbindelse hjelpe til med div gjøremål.

Håper så mange som mulig har anledning til å stille.

Torsdag er det Øysten Verlo som styrer dugnaden.  Oppgavene vil være å gå over banen, kontrollere dekke, eventuelt utbedre/sku sammen dekk. Ta med skrumaskin.

Vi mangler fortsatt noen flaggvakter

Trening/Dugnad tirsdag 14 juni

juni 13, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Det blir kombinert trening og dugnad på tirsdag 14 juni. Påmelding til løp er åpen til torsdag 16 juni 2011 kl 1600. (se lengre nede på siden)

Førde 12 juni 2011

juni 13, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

NMK Bergen var sterkt representert i Førde i forbindelse med 1 runde i Vestlandsmesterskapet 12 juni 2011. Ikke mindre enn 14 førere hadde tatt veien fra Bergen til Førde. Ikke bare i antall, men også på banen imponerte førerne fra NMK Bergen. Det ble pallplass til Preben Rene Slettvik og Tobias Seilen Verlo i Mini og til Petter Rongved i Yamaha. For resultater se: my laps