NMK Bergen Gokart

Subscribe

Archive for mai, 2011

VM Bergen 18. juni 2011

mai 25, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

2. runde i Vestlandsmesterskapet Formel-K 2011. Da er det klart for påmelding til VM i Bergen lørdag 18.juni 2011.

Vi åpner depotet fredag kl 15:00.

Tilleggsregler kan du laste ned her.

Påmelding via KNA-Klepp sin hjemmeside her.

Velkommen !VM Førde 12. juni 2011

mai 25, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

1. runde i Vestlandsmesterskapet Formel-K 2011. Da er det klart for påmelding til VM i Førde søndag 12.juni 2011.  Det vil i tillegg til løpet være åpent for trening lørdag 11.juni  fra kl.12:00.

Vi åpner depotet fredag kl 18:00.

Tilleggsregler kan du laste ned her.

Påmelding via KNA-Klepp sin hjemmeside her.

Velkommen !

 

NC Kongsberg

mai 18, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

8 førere fra NMK Bergen deltok i årets første Nc løp i Kongsberg den 13 – 15 mai.  Løpshelgen startet med trening på fredag, innledende runder på lørdag og finaler på søndag. Det var skiftende vær med sol og regn.  Førerne fra Bergen taklet disse utfordringene og viste imponerende ferdigheter på banen.

I yamaha feltet med 32 førere startet Robin og Petter første finale som master og second master. Robin kom til mål på 1 plass mens Petter ble kjørt ut i starten. I andre finale ledet Robin suverent men var uheldig og måtte se resten av løpet fra indre bane. Petter viste imponerende kjøring og kjørte seg opp fra 26 plass og endte til slutt på 4 plass. Martin debuterte i formel yamaha og kjørte seg opp til en 6 plass. Bjørn Christian kjørte seg opp til 8 plass men fikk en tur på gresset og havnet til slutt på 12 plass. Magnus som også debuterte i formel yamaha kjørte seg opp til 15 plass. Tonje viste også mye bra kjøring men var uheldig i finalen og fikk tilskuerplass på indre bane.

I formel Mini kjørte Tobias seg inn til 4 plass, men manglet kjedekasse da han kom i mål og ble på bakgrunn av dette offer for en streng avgjørelse og fratatt plasseringen.

I formel KZ 2 kjempet Steffen i teten gjennom hele helgen men ble påkjørt i finalen og måtte på grunn av dette bryte finalen.

Det var med andre ord et gokartløp med oppturer og nedturer. Trass i nedturene var det en blid og fornøyd gjeng som startet på hjemturen søndag kveld (foto over). Som vanlig viste det seg problematisk å samle alle førerne til fotografering, men med litt klipping og liming ordnet det seg.

Resultater: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=656373

 

Hastemøte vedr løp 18 mai kl 1800

mai 17, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Det begynner å nærme seg gokart løp på Eikås. Det blir i den forbindelse møte i klubbhuset onsdag 18 mai kl 1800.

 

MVH Øystein Verlo

 

 

 

17 Mai

mai 12, 2011 By: Bjørn Visnes Category: NyheterNMK Bergen har fått kjøretillatelse også i år til å delta i Hovedprossesjonen med utøvere og kjøretøy.

Vi deltar med en bil+ pluss henger, samt som tidligere år, Trial guttene som viser Bergen hva de kan på sine sykler. I år en god blanding av Trial sykler og trø sykler.

Håper vi får plass, på evt pic up som drar hengeren, til en go-kart som kan være godt synlig gjennom sentrum.

Oppfordrer de yngre førerne til å stille med kjøredress til toget.

Vi møter ytterst på bryggen ved siste skuret kl 0900 med kjøretøyene. De øvrige uten kjøretøy møter ca 1030-1100.

Vel møtt !!!

 

Mvh hilsen Styret NMK Bergen

 

Grill dugnad

mai 10, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

 

Gokartgruppen hadde en hektisk økt i grillteltet ifm første NM runde i rallycross på Eikås motorsenter 7-8 mai.  Det var et supert arrangement, fint vær og en upåklagelig appetitt på hamburgere.  En stor takk til stor og små som hadde anledning til å stille på dugnad denne helgen.

 

Gjennomført kurs

mai 10, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Torsdag 5. mai ble det gjennomført kurs for treningsansvarlig gokart på Eikås motorsenter. Det var godt oppmøte og med dem som har godkjent opplæring fra før er vi godt bemannet til å gjennomføre trening. De som ennå ikke har godkjent opplæring vil bli satt opp som assisterende treningsansvarlig og får på denne måten opplæring fram til neste kurs.

Vaktliste vil bli oppdatert på hjemmeside.

 

Dugnad 7-8 mai

mai 02, 2011 By: Bjørn Visnes Category: Nyheter

Gokart gruppen må stille opp med en solid dugnadsinnsats i forbindelse med NM løp på Eikås 7-8 mai 2011. Det er forskjellige oppgaver som skal utføres. Vi skal bla organisere og betjene et grilltelt. Dette gir inntekter til klubben som kommer våre håpefulle til gode.

Dette blir for øvrig et supert arrangement med nesten 100 rallybiler fra helle landet. Det blir selvsagt også tid til å få med seg mye spennende motorsport mellom øktene.

Tilbakemelding til Bjørn Visnes

E-post: post.bergen@modum.com eller tlf 930 07 525