NMK Bergen føreren Håkon Pedersen tilbake i Tyskland hvor han vant i 2016

Sesongen 2017 er definitivt igang for Håkon Pedersen.
Håkon var tilbake i Ingoldstad i Tyskland ( www.hallen-trial.de/) i helgen, der han var en av 10. inviterte kjørere til ADAC  hallen-trial. Løpet kunne streames og mange satt og følgte med hjemme.
Håkon tok jo en utrolig seier her i fjor og viste at det ville bli vanskelig å gjenta den suksessen. For det var et sterkt startfelt der tre av kjørerne rangeres blant de 15. beste i VM.
Allikevel kjørte han feilfritt i kvalliken med null prikker, det samme hadde to av de andre så det var veldig jevnt før finalen.

Finalen startet med kapp kjøring to og to, og Håkon trodde denne kjøringen kun skulle bestemme start rekkefølgen i de fem finale seksjonene, men de viste seg at den som ble nummer to også fikk en prikk og det var litt kjedelig for den ble noen små hundredeler som skilte og dermed startet han finalen med en prikk og var nummer 4 før det hadde startet . Dette kunne han ha unngått hvis han hadde vist om det.
Kjørte så seksjon nr  2, 3 og 4 best av alle og før seksjon nr 5, ledet han løpet. I seksjon nr 5 var han maks uheldig da hånden gled av gass håndtaket i et uthopp fra et rør, og det ble fem prikker her. Da hjalp det ikke at han kjørte den siste seksjonen feilfritt. Det ble en litt sur 4 plass med 8 prikker totalt. Vinneren hadde 5 prikker (pluss 3 i kvalliken) så det var utrolig jevnt.
Godt fornøyd med kjøringen, bortsett fra den ene feilen som kostet seieren og han var ganske irritert etter løpet. 2750 tilskuere satt ringside i ishockey arenaen og lagde veldig god stemning.
Håkon har nå trent i Spania i ca 30 dager og reiser nå hjem i 12 dager, før han på ny reiser til Spania for en ny treningsperiode.
NMK Bergen gratulerer !
En 4.pl i dette selskapet er godt gjennomført !
Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.