Andreas Bakkerud med marginene på feil side

 

Andreas har fart og teknikk inne etter ferie med trening.

 

10321491_296249263876209_6805206444616452281_o (1)

 

Det ville seg ikke likevel da han ble idømt tyvstart i semifinalen, og dermed måtte 2 ganger i alternativ sporet som straff.

Han manglet kun få meter på å klare å komme i mål til finaleplass, men manglet de siste små marginene.

Enda mer surt er dette når Juryen bekrefter etterpå at det var feil dømt for tyvstart.

Men Andreas klorer seg fast på 4.plass og har ikke tenkt å gjøre annet enn å stå på siste 5 rundene for å ta inn poengledelsen på de 3 foran seg.

NMK Bergen er fortsatt i god tro på denne sesongen og heier han frem videre !!!

Pressemelding fra Bakkerud under her:

Hei!

Andreas Bakkerud endte årets syvende VM runde i rallycross på en syvendeplass og er frustrert over at marginene ikke var på hans side denne helgen eller: – Jeg føler at vi har toppfarten til å være med å kjempe om pallplasser, men de små marginene var absolutt ikke på vår side. Samtidig er det også det som gjør rallycross sporten så unik, så vi får børste av oss dette å ta nye tak i neste runde.

Se vedlagt pressemelding for flere detaljer.

BILDER: https://www.dropbox.com/sh/r5vxp69cro9edpf/AADZsVoRQdgkzOEkguDTHjYAa

VIKTIG: Fotokreditt SKAL VÆRE Ford Canada

 

Ved spørsmål ta kontakt med:

Andreas Bakkerud: +47 952 05 487.

Jan Tore Brustad: +47 98 63 44 66 eller jantore@bakkerudmotorsport.com

Fakta Andreas Bakkerud
Født: 10.10.91
Bor: Bergen
Team: FORD Olsbergs MSE
Bil: Ford Fiesta ST. (Firehjulstrekk, 600 hk og 0-100 km/t på 2.2 sekunder).

Meritter:
Europamester Super1600 2011 og 2012
3. Plass i Europamesterskapet Div1a 2010
2. Plass i NM klasse 1 2009

Årets Bilsporttalent i Norge 2010
Årets Bilsportutøver i Norge 2011
Mål: Bli tidenes første verdensmester i rallycross.

Mer info også her:

www.andreasbakkerud.no

www.facebook.com/abakkerud

www.instagram.com/andreasbakkerud

www.twitter.com/AndreasBakkerud

 

 

Ny helg utenfor finale for Andreas Bakkerud

– Marginene er ikke på vår side

Andreas Bakkerud endte årets syvende VM runde i rallycross på en syvendeplass og er frustrert over at marginene ikke var på hans side denne helgen eller: – Jeg føler at vi har toppfarten til å være med å kjempe om pallplasser, men de små marginene var absolutt ikke på vår side. Samtidig er det også det som gjør rallycross sporten så unik, så vi får børste av oss dette å ta nye tak i neste runde.
Bakkerud var sjettemann etter de fire kvalifiseringsrundene og hadde farten til en god finale-plassering. Det ble imidlertid stopp i semifinalen etter at Bakkerud ble idømt en tyvstart. Dermed måtte han to ganger i alternativsporet, og kom i mål som nummer fire akkurat utenfor finaleplass. – Jeg er helt sikker på at det ikke var meg som tyvstartet, og dommerne innrømte også etterpå at avgjørelsen var feil, forteller Bakkerud som allikevel ikke har mistet smilet eller motet: – Det er klart det er frustrerende når tekniske ting, og dommeravgjørelser går i mot oss, men vi må bare fortsette den gode jobben vi gjør, og håpe at marginene er på vår side neste gang, forteller Bakkerud som fortsatt ligger som nummer fire i førermesterskapet etter 7 av 12 løp.

VM-runden i Canadiske Trois-Rivieres var historisk, og den første FIA rallycross runden som er blitt arrangert uten for Europa, og publikum likte hva de så – Det var utrolig god stemning på tribunen, og mye støtte å få fra fans og interesserte Canadiere. Hele teamet og mine mekanikere gjorde også en fantastisk jobb i helga, og slike en dagers løp er veldig tøft for alle som er involvert, sier Bakkeru

Teamets utstyr og biler vil i løpet av helgen bli lastet i containere og sendt med båt tilbake til Europa. Bakkerud har planer om å bruke tiden mens bilen er på sjøen godt:
– Vi har lært mye av denne helgen, og har mange oppgaver å jobbe med fram til neste løp i Frankrike. Jeg vant der i fjor, og har utrolig lyst til å stå på toppen der igjen i år å spurte champagne, avslutter Bakkerud

– Marginene på feil side for Bakkerud

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.