NMK Bergen gjennomførte i helgen et flott arrangement

Driftere ladet med alt de hadde  i 2 dager på Eikås.

Ford Mustang

Roger Hanseth i sin flotte Ford Mustang vant Publikums prisen. Og han endte på pallen med en flott 3. plass.

Resultat Drifting Eikås

Avisen Åsane Tidende med ukens beste overskrift etter en stor helg på Eikås og NMK Bergen sitt løp.

Aasane Tidende 13.aug

Avisa Nordhordland knaller til med 2 siders:

Avisa Nordhordland

Avisa Strilen henger seg på med flott artikkel:

Avisa Strilen

Eikås Motorsenter tok seg flott ut med nystelt anlegg og nydelig sommervær.

Med alle førerne på plass som var klar til å brenne av både dekk og adrenalin, ble dette en festhelg for alle som var tilstede hele helgen.

Drifterne ga publikum den underholdningen de forventet i 2 hele dager.

Stig «Smygen» Wilhelmsen og Kim Søndergaard vartet opp med en liten donut oppvisning også før finalene-

Det var i det hele tatt god stemning hele helgen for alle som var tilstede.

Under her, en link til et run mellom Roger Hanseth og Christian Bakkerud:

1082342_10201540574866545_25242373_o

Her er topp 8 førerne i Pro før siste finalene.

NMK Bergen takker alle funksjonærer som har jobbet i helgen, før, under og etter løpet.

Dere er sammen med alle oss andre grunnen til at løp kan avvikles.

Uten gode folk på post er det ikke mulig å avvikle noe bra.

Tusen takk !!!

En god dag starter med en god frokost. Det fikk alle førerne og alle andre som jobbet eller bodde på anlegget .

Det var en overrasket frokostgjeng som synes dette var flott service.

Dette er noe som BC/RC får hvert år på 2 dagersløp.

Det samme fikk nå drifterne.

IMG_8525

Her er en liten smakebit fra et run til:

NMK Bergen takker for en flott helg, og gratulerer alle vinnere !!!!

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.