NMK Bergen åpnet sesongen 2012 med stor deltagelse

 

Eikås Motorsenter var fyllt opp til randen av deltagere til åpningsløpet for sesongen 2012.

 

 

Det ble en stor dag for både arrangør, utøvere og publikum denne kalde morgenen som etterhvert ble både tørr og solrik. Utrolig masse flott og underholdende kjøring både i BC og RC/RCN.

NMK Bergen er stolt over at så mange dyktige funksjonærer var så fokusert og engasjert i oppgavene sine under det lange stevnet. De var med på å gjøre denne dagen minnerik for både førere og publikum.

 

NMK Bergen sine førere i både BC senior og BC junior tok en stor pott i Landsfinalebillettene. Det er en stolt klubb som gratulerer de med kvalifiseringen. 

Man kunne tydelig se at det var godt for førerne å komme igang med sesongen etter vinterhvilen. De ga alt for å hevde seg og nå finalene i BC for å sikre seg Landsfinalebillettene som det kun var 6 av i hver klasse.

Det var også viktig å få en god start på poengsanking i Vestlandsmesterskapet, som skal gå gjennom hele sesongen, og vinneren kåres på høsten.

I RC/RCN var det kun 2 klasser til slutt, kl A for junior og kl F for en samletRC/RCN klasse. De klarte å gi underholdning med flott kjøring i både innledende og finaler.

I pausen før finalene hadde NMK Bergen sitt Gokart Team en oppvisning for å vise frem sin gren og vise hva denne grenen går ut på. Andreas Bakkerud hadde ordet og informerte og forklarte hvor langt denne grenen har ført han innen Motorsport. Samtidig ga han publikum et flott innblikk i de yngstes idrettsglede i dette Teamet. Det var også loddtrekning under denne oppvisningen, og noen ble overrasket og glad for både premier og info.

 

Ønsker alle utøvere velkommen tilbake og takk for besøket til dem som kom langveis fra.

NMK Bergen gratulerer alle vinnere og øvrige deltagere med en glimrende dag på Eikås Motorsenter.

 

 

 

 

 

 

 

Resultater:

Resultat etter finale – BC Junior – Offisiell

Resultat etter finale – BC Senior – Offisiell

Resultat etter finale – ‘RC Klasse A’ – Offisielt

Resultat etter finale – ‘RC Klasse F’ – Offisielt

 

En smakebit fra løpet kan du nyte på denne linken:

 http://www.youtube.com/watch?v=B-tejVnPt9Y&feature=share

 

Til slutt et bilde av helgens mest suverene entre`til Eikås Motorsenter.

Skeie Motorsport fikk havari på bussen underveis til stevnet. De fikk hjelp av Falck, men ville ikke reise hjem igjen. De skulle på løp uansett, så da ble det sånn.

Stor sportsånd !


 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.