Damedag i bilcross på Eikås Lørdag 29. juni

NMK Bergen inviterer til damedag i bilcross på Eikås Lørdag 29. juni

Bilgruppen, NMK Bergen, inviterer til damedag i bilcross! Arrangementet blir kjørt den 29. juni på Eikås. Alle damer over 18 år kan melde seg på for kjøring, og det er mulig å leie både bil og utstyr. Dersom du er junior kan du delta ved å stille med egen bil og utstyr.

Du trenger ikke ha kjørt før for å delta. Vi kommer til å kjøre på tid, og deler inn i klassene: aktiv/har vært aktiv, “har kjørt litt” og “har aldri kjørt før”. Det blir premiering i hver klasse. Det blir kjørt 3 omganger, beste tid teller. Pris: 800,-

Praktisk info om dagen: 

Tidsskjema: 09.30 oppmøte/innsjekk. Da møter man i andre etasje i klubbhuset. 10.45 informasjon/førermøte. Samme plass som oppmøte/innsjekk. Her går man gjennom opplegget, regler, hvordan og hvor man kjører samt svarer på spørsmål man måtte ha om selve gjennomføringen av dagen.

1.omgang starter ca kl 12:00. Gratis inngang for publikum

Oppsett: Det kjøres tre omganger. Vi starter med en omgang uten tid. Deretter kjøres det to omganger på tid, der den beste tiden teller. Man slipper ut en og en bil med mellomrom, og det er kun 4 biler på banen samtidig.

Parkering: Man kan parkere på eget område i depot/inne på anlegget.

Kjøreutstyr: Kjøreutstyret er for førerens egen sikkerhet, og skal være brannhemmende. Man må ha kjøredress, hansker, hjelm og sko. Noen har noe eget utstyr, andre skal låne. For at det skal være enklest mulig å tildele utstyr til alle, er det fint om dere oppgir høyde, skostørrelse, hanskestørrelse og evt. hjelmstørrelse sammen med påmelding.

Alle må ha på seg BH uten spiler når de kjører (som f.eks sportsBH) på grunn av sikkerhet i forhold til 6 punktsselen i bilene.

Vi garanterer ikke at man vil få utstyr som passer perfekt, da vi låner av aktive førere og deler derfor på det vi har tilgjengelig. Vi anbefaler ull eller superundertøy under kjøredressene.

Eget utstyr: Det er fullt mulig å bruke egne sko. Disse må være i heltrukket skinn og helst over ankelhøyde eller i kombinasjon med ullsokker. Eventuelt andre FIA-godkjente sko. Man MÅ ha hjelm med HANS-fester om man tar med egen hjelm.

For de som aldri har vært på banen er adressa Søre Brurås 1, Nyborg. Avkjørsel ved Felleskjøpet i Åsane, ellers er det lett å finne frem ved hjelp av Google Maps.

Vel møtt til en gøy dag på Eikås motorsportsenter.

Påmelding gjøres på mail til bil@nmkbergen.no. Skriv navn, alder, klasse og eventuelt om du har eget utstyr.

Påmeldingsfrist mandag 24. juni kl. 22.00.

Ta med deg alle venner og bekjente som ønsker å prøve bilcross, og inviter hele familien til en kjekk dag på Eikås motorsportsenter. Vi satser på åpen kiosk!

Vi trenger også førere som kan leie ut biler og utstyr. Send en melding til Marius Helle Havre på 90541461, dersom du har bil og/eller utstyr til låns. Man får betalt 200kr  per fører som benytter bilen din per omgang den kjøres.  (dersom du skal kjøre og stiller med egen bil får du tilbakebetalt leie).

Dette innlegget ble publisert i Bil, Klubbinfo, Nyheter. Bokmerk permalenken.