NMK Bergen inviterer til damedag i bilcross Lørdag 23.sept

Endelig kan bilgruppen, NMK Bergen, invitere til damedag i bilcross! Arrangementet blir den 23. september på Eikås. Alle damer over 18 år kan melde seg på for kjøring, og det er mulig å leie både bil og utstyr. Dersom du er junior kan du delta ved å stille med egen bil og utstyr.

Du trenger ikke ha kjørt før for å delta. Vi kommer til å kjøre på tid, og deler inn i klassene: aktiv, “har kjørt litt” og “har aldri kjørt før”. Det blir premiering i hver klasse. Det blir kjørt 3 omganger, beste tid teller. Pris: 600,-

Nå nærmer det seg damedag på Eikås og vi gleder oss stort. Det er stor interesse, noe vi er veldig glade for. Her kommer litt praktisk info. 

Tidsskjema: 09.30 oppmøte/innsjekk. Da møter man i andre etasje i klubbhuset. 10.30 informasjon/førermøte. Samme plass som oppmøte/innsjekk. Her går man gjennom opplegget, regler, hvordan og hvor man kjører samt svarer på spørsmål man måtte ha om selve gjennomføringen av dagen.

Oppsett: Det kjøres tre omganger. Vi starter med en omgang uten tid. Deretter kjøres det to omganger på tid, der den beste tiden teller. Man slipper ut en og en bil med mellomrom, og det er kun 4 biler på banen samtidig.

Parkering: Man kan parkere i depot/inne på anlegget.

Kjøreutstyr: Kjøreutstyret er for førerens egen sikkerhet, og skal være brannhemmende. Man må ha kjøredress, hansker, hjelm og sko. Noen har noe eget utstyr, andre skal låne. For at det skal være enklest mulig å tildele utstyr til alle, er det fint om dere sender meg en tilbakemelding på høyde, skostørrelse, hanskestørrelse og evt. hjelmstørrelse om dere vet.

Alle må ha på seg BH uten spiler når de kjører (som f.eks sportsBH) på grunn av sikkerhet i forhold til 6 punktsselen i bilene.

Vi garanterer ikke at man vil få utstyr som passer perfekt, da vi låner av aktive førere og deler derfor på det vi har tilgjengelig. Vi anbefaler ull eller superundertøy under kjøredressene.

Eget utstyr: Det er fullt mulig å bruke egne sko. Disse må være i heltrukket skinn og helst over ankelhøyde eller i kombinasjon med ullsokker. Eventuelt andre FIA-godkjente sko. Man MÅ ha hjelm med HANS-fester om man tar med egen hjelm.

For de som aldri har vært på banen er adressa Søre Brurås 1, Nyborg. Avkjørsel ved Felleskjøpet i Åsane, ellers er det lett å finne frem ved hjelp av Google Maps.

Vel møtt til en gøy dag på Eikås motorsenter 🙂

Påmelding gjøres på mail til bil@nmkbergen.no. Skriv navn, alder, klasse og eventuelt om du har eget utstyr.

Påmeldingsfrist søndag 17. september

Ta med deg alle venner og bekjente som ønsker å prøve bilcross, og inviter hele familien til en kjekk dag på Eikås motorsenter. Vi satser på åpen kiosk!

Vi trenger også førere som kan leie ut biler og utstyr. Send en melding til Marius Helle Havre på 90541461, dersom du har bil eller utstyr til låns. Man vil få kompensert per fører som benytter bilen din (dersom du stiller med egen bil vil du telle som en fører og får tilbakebetalt leie).

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.