Seier til NMK Bergen fører i NM runde i Rallycross

 

          2. Sigurd Erik Egeland           1.Lasse Aaberg            3.Nikolai Karlsen

I helgen ble det kjørt NM runde i rallycross hos NMK Grenland. Vi fikk 2 førere på pallen i A-finalen i klasse 2.

Det var fire førere fra NMK Bergen som stilte til start. I klasse 2. Nikolai Karlsen, Lasse Aaberg og Kristian Veseth og i klasse 4. Ivan Kallekleiv. Det skulle bli en svært spennende helg med mye fin kjøring.

Lasse startet helgen med bremse problemer og motorfusking. Teamet fikk fikset problemene og bilen fungerte igjen som den skulle. Etter 4 omganger med fin kjøring ble det rett i 4 spor i A- finalen. Der klaffet alt, ledet fra start til mål og kunne endelig stå øverst på pallen

Nikolai var den som virkelig fikk kjørt seg i helgen. Han kjempet seg fra C- finalen til 3.plass totalt i A-Finalen

Kristian var etter tre kjørte omganger på en 8. plass sammenlagt, men med defekt clutch. Kvelden er blitt brukt på å skifte clutch, søndagen var han klar for å gi gass igjen. Men etter en 4-omgang uten poeng, ble det til slutt en 13 plass.

Ivan fikk motor fusk i 2. omgang, og teamet jobbet hardt med å finne feilen. Etter en kjempestart i 3.omgang begynte motoren å fuske igjen. Det ble en 15.plass totalt.

NMK Bergen gratulerer førerne med en kjempeinnsats gjennom helgen!

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.