1. Runde i Rallycross NM er i boks!

1. Runde i Rallycross NM ble avholdt i Melhus i Trøndelag.

NMK Bergen hadde hele 4 førere til start.

i klasse 2 (inntil 2000cc motor)
– Lasse Aaberg
– Nikolai Karlsen
– Kristian Veseth

I klasse 4 (over 2400cc motor)
– Ivan Kallekleiv

Her var det knyttet stor spenning til hvordan oppladningen og forberedelsene til alle utøverene hadde vært over vinteren. Nikolai har byttet klasse denne sesongen og debuterte i sin Mazda RX8. De øvrige førerene fortsatte med bilene de hadde i fjor og i samme klasse.

Nikolai Karlsen:
Ikke en optimal oppladning til denne helgen. Uttalte selv at dette tok teamet nærmest som en treningshelg. God utvikling frem til det endte brått og brutalt med en brann i motorrommet som gjorde at han måtte melde avbud. NIDA motorsport kommer sterkere tilbake!

Kristian Veseth:
Justerte både bil og kjøring utover løpet og knallet til med heatseier og 4. tid i 3. innledende omgang! Dette førte til en plass i C-finalen for Kristian. Under mildt sagt utfordrende forhold kjørte han inn på en 4. plass.


Lasse Aaberg:
Lasse har hatt litt stang ut i BC til nå denne sesongen, men klarte å snu det når han var bak spakene på 240en sin forrige løp i Vikedal. Denne oppturen er definitivt noe Lasse tok med seg videre til Melhus. I den velkjente Fiestaen fikk han 7. tid i første omgang. Klinket så til med TRE (!) Strake bestetider i de resterende omgangene!
Lasse kvalifiserte til 1. spor i A-finalen! Han kom ut på en 2.plass fra start. Holdt plasseringen til siste sving hvor han var uheldig og fikk seg en snurr. Havnet så på 5. plass totalt. All grunn til å være meget fornøyd allikevel!


Ivan Kallekleiv:
4. omgangen blei den beste for Ivan i dette knalltøffe feltet. Holdt ikke helt til finale for denne gang, men masse god læring tas med videre. Det gønnes på videre for Kallekleiv Motorsport.

 

 

NMK Bergen gratulerer så mye med vel blåst runde 1, og ønsker alle lykke til videre!

 

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.