Emilie Haukeland hevder seg i Danmark

Emilie Haukeland har kjørt 1. og 2. Runde i det Danske rallycrossmesterskapet.Hun hadde noen gjesteopptredener i Linnemann promotion Teamet i fjor og gjorde det så bra at hun kjører full sesong for det danske teamet i år. Emilie Satser stort på motorsporten og det er utrolig spennende å følge med hvordan det går!Runde 1: Løvelbanen
Startet litt trått med en tyvstart og 12. tid. Hentet seg veldig bra inn igjen og lå blandt topp 5 resten av omgangene.
Kvalifiserte dermed til et 4. spor i semifinalen. Her kjørte hun utrolig bra og kvalifiserte seg til finale med en strålende 2.plass.
I finalen klinket hun like greit til med NOK en 2. plass!! Helt rått!
NMK Bergen gratulerer så mye!Runde 2: Nissebanen

Her hadde emilie en omgang hvor det var litt trøbbel, ellers var hun helt i toppen i de resterende 3 omgangene. Kvalifiserte seg til et 6. spor i finalen. Kom seg sist ut i finalen, men klarte allikevel å komme inn på en 5. plass. Ikke helt helgen hun hadde ønsket seg, men gode poeng å ta med seg videre i serien.

Emilie Haukeland og teamet hennes fokuserer nå for fullt på 3. runden i det danske mesterskapet.

NMK Bergen gratulerer så mye og venter i spenning på fortsettelsen!  

 

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.