Utøverne viste hvor stort behovet er for Eikås Motorsenter

 

Da det ble kjent at det skulle være befaring på Eikås Motorsenter, og området rundt, i forbindelse med bygging av nye E39, dro medlemmene i samlet folk en stille markering av hvor viktig vårt areal i Depot er for aktivitetene våre der.

De ville fysisk vise hva en ekvipasje innen bilsporten trenger av plass. Dette gjorde de ved å kjøre biler, busser og go-karter inn på banen kvelden i forkant av befaringen.

Til tross for minusgrader og mørke, rullet den ene bilen etter den andre inn porten.

3 frivillige overnattet på banen for å holde vakt i Depot. Temperaturen var nede i – 9.7 på det meste denne natten, og regner med at det røk et par frostplugger på bilene.

Det var et flott skue å se hvor mange som så at dette var deres bidrag i kampen om å få beholde vårt areal og kunne forbli et Fylkesanlegg .

Selv om mange nå har vinterlagret, eller plukket ned biler og karter etter sesongen stilte det  ca 45-50 enheter til denne dagen.

De skal ha en stor takk for sitt engasjement for klubb og anlegg, dette er teamwork.

Befaringen og det påfølgende møtet var en positiv seanse, som vi håper og tror kan gi resultater for Eikås Motorsenter. Ingenting er avgjort før om noen måneder, så informasjonen må gå videre om hvor viktig dette er for alle, innen både idretten og trafikkopplæringen som foregår på anlegget.

 

NMK Bergen jobber videre gjennom vinteren, for og med medlemmene !!!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.