Sesongavslutning for NMK Bergen Juniorteam!

NMK Bergen juniorteam avsluttet sesongen 2022 med gokart grand prix på Bergen Gokartsenter på Sotra.

Hele 13 utøvere møtte opp for å ha det gøy i lag og kjempe om heder og ære. Gøy ble det, både for de som kjørte og oss som så på. Etter mange jevne dueller og en forrykende finale kunne Magnus Skoglund kjøre først over mål foran Simen Wilhelmsen på 2. plass og Jostein Askeland på 3. plass.

Etter kjøringen hadde vi felles middag med pizza. I tillegg delte vi ut diverse hederspriser og premier for sesongen 2022. Nå retter vi fokus mot en ny sesong. Vinteren går fort og snart braker det løs igjen på Eikås Motorsenter!

Har du noen spørsmål angående NMK Bergen Juniorteam? Ta gjerne kontakt med Marius Helle Havre på tlf: 905 41 461

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.