Landsfinale BC junior og NM runde i Rallycross

Mange førere i aksjon i NM og Landsfinale.

Landsfinalen for BC junior ble arrangert i Aremark samtidig som NM runden i Rallycross gikk på Verdal Motorsenter.

Scroll ned for å se hvordan det gikk!

 

 

 

 

 

I BC junior kjørte:
Emilie Solvang Køhne:
Emilie sin første Juniorlandsfinale. her kjørte hun meget bra og klarte to 3.plasser, en 2. plass og en heatseier! Hun havnet dessverre to plasseringer unna en finale til tross for bra kjøring. En heatseier i en landsfinale er uansett noe å vøre riktig stolt over. Endte på 33.plass av 120 startende. 

Silje Tofting:
Startet helgen med en uheldig small i autovernet. Det viste seg også at bilen ikke hang helt med i det enorme startfeltet i denne landsfinalen. Knallhard konkurranse og og mange motorsterke biler gjorde det vanskelig å havne langt oppe på resultatlistene. Uansett stort å få mulighet til å delta på et så stort løp sammen med landets beste juniorførere. Dette var en opplevelse for seg selv. Alt i alt en kjekk helg!

Simen Wilhelmsen:
Fikk dessverre motorproblemer allerede på treningen før selve løpet. Disse utartet seg slik at det ikke var mulig for han å kjøre resten av helgen.

Magnus Skoglund kom på en 50.plass av totalt 120 startende.

Niklas Kallekleiv Havnet på 70.plass.

På rallycrossrunden i Verdal stilte mange kjente NMK Bergen førere! Vi hadde;

I klassen RC Junior hadde vi:
Emilie Haukeland
Denne helgen gikk veldig bra alt i alt. Hadde 2. sporet i B – finalen og kjørte seg opp til A – finalen egentlig. Det ble en jury sak ut av B finalen som gjorde at Emilie fikk 3 sekunder tillegg. Dette gjorde dessverre at at hun ikke fikk kom med i A finalen. Emilie satser på komme sterkere tilbake den 5. NM runden på Gol siste helgen i August.

Nikolai Karlsen i Honda Civic.
Alt i alt meget godt fornøyd med helgen! Satte tre tredjetider og en bestetid under de innledende rundene. Lå på 2. plass sammenlagt før finalene. Hadde atter en gang godt grep om tredjeplassen i A-finalen, men nedre bærekule hoppet av rett før siste sving så det endte med en 4. plass. Pallen glapp akkurat denne gangen også, men Nikolai er revansjesugen før den 5. NM runden på Gol i slutten av måneden.

I Supernasjonal inntil 2000cc motor hadde vi:
Lasse Aaberg i en Ford Fiesta. Han røk en drivaskling før 1. omgang. Fikk dessverre ikke tak i ny, og måtte dermed stå over hele løpet. Kjedelig, men sånn er det noen ganger i motorsport.


Kristian Veseth i en BMW M3. kjørte meget gode og jevne tider som resulterte i 2. spor i B-finalen. Kom vi litt seint ut fra starten som førte til 4. plass i B-finalen og totalt 8. plass i løpet. Sjåføren ser tilbake på en kjempe helg, og er fornøyd med kjøringen. Alt fungerte som det skulle med bilen, og tidene ble bedre og bedre . Nå kan de nesten ikke vente til neste NM-runde på Gol 27-28 august. Det gledes enormt i Veseth motorsport. NMK Bergen gratulerer også med helgens kuleste bilder:

Supernasjonal inntil 2400cc motor hadde vi:
– Aleksander Stokke
i en Volvo 240. Hang bra med hele helgen og kom seg inn på en 3.plass i C-finalen. Ble dermed nummer 11 totalt.

 

 

Hele NMK Bergen gratulerer med formidabel innsats!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Hendelser, Nyheter, Stevner, Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.