Landsfinale for BC Junior og NM runde for RC denne helgen!

Dette er en meget hektisk helg for flere av NMK Bergens førere.

Landsfinalen for BC junior går av stabelen i Aremark samtidig som NM runden i Rallycross på Verdal Motorsenter.

I BC junior kjører;
Emilie Solvang Køhne:
«Forberedelsene til helgen gikk fort men gale. Vi måtte hive oss rundt å kjøre med ein bil eg bare hadde kjørt 1 trening med🤩etter treningsrunder her på banen ser den ut til å funke! Målsetninger for helgen er å ha det gøy og sanke så mange poeng som mulig😁«

Silje Tofting:
«Syns bare det er kjekt å få være med på en landsfinale🤩 Men målet er selvfølgelig å gjøre det best mulig, og ha en kjekk helg. Vi har sett over bilen, og gjort noen små justeringer for å få den startklar.»

Simen Wilhelmsen:
Fikk dessverre motorproblemer allerede på treningen før selve løpet. Disse viste å utarte seg slik at det ikke er mulig for han å delta uheldigvis.

Magnus Skoglund og Niklas Kallekleiv deltar også.

På rallycrossrunden i Verdal stiller mange kjente NMK Bergen førere! Vi har;

I klassen RC Junior har vi:
Emilie Haukeland i en Honda Civic. Dette Sier Emilie om løpet;»Målet mitt er og beholde den plasseringen eg har eller bedre. Har fått i ny girkasse etter at den røyk på Flisa og håper den funker. Målet for helgen må være og komme i en B finale på 10 plass eller bedre😎 Dette gleder vi oss masse til! Virker ut som en krevande bane og meldt mye regn så kan bli spennende😊«
Nikolai Karlsen i nok en Honda Civic. Fikk en solid opptur forrige runde. Kvalifiserte direkte til A-finale og lå lenge ann til en 3. plass før litt motorfjusking førte til en 4. plass totalt i løpet. Nikolai er kjent for å være en kjekkas og sier; «Målsetning må være å nå A-finale😉 satser på at utstyret holder😅«

I Supernasjonal inntil 2000cc motor har vi:
Lasse Aaberg i en Ford Fiesta. Har hatt litt mindre tid til forberedelser enn hva som er optimalt. Satser på å ta dette igjen med ekstra innsats og hvite knoker rundt rattet. Han sier; «Målsettingen denne gang er å Komme seg til en B finale. Det er målet.🙂«
Kristian Veseth i en BMW M3.

Supernasjonal inntil 2400cc motor har vi:
– Aleksander Stokke
i en Volvo 240. Dette er en ekstremt jevn og tøff klasse, men Aleksander henger bra med.

 

Hele løpet kan streames LIVE på Direktesport.no. Resultater og rundetider kan sees på Sportity Appen.

NMK Bergen heier på alle sammen og ønsker alle Lykke til!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bane, Bil, Klubbinfo, Nyheter, Stevner og merket med , , , . Bokmerk permalenken.