Seier for Emilie Haukeland i Europa!

Emilie Haukeland fikk brått en eksepsjonell mulighet til et innhopp i det Danske Rallycrossmesterskapet. Hun var ikke vond å be og kastet seg på et fly ned til Danmark sammen med sine faste støttespillere.

Slik gikk det:

Det var et Dansk nummer som stod på skjermen til Emilie. Vanligvis er det lugubre telefonselgere eller plagsomme meningsmålingsfolk som er i andre enden. Heldigvis for Emilie var det et dansk motorsportteam som tok kontakt. Ikke bare et hvilket som helst team, Men Linnemann Promotion med Ullrik Linnemann i spissen. Det disse Linnemann Promotion ikke kan om Peugeot i rallycross, kan mest sannsynlig ikke selve bilfabriktanten heller.
Hedda Hosås er også en NMK Bergen fører med fast plass hos Linnemann Promotion. Hun måtte dessverre melde forfall til løpet i Sverige. Når spørsmålet så kom om Emilie kunne tenke seg å ratte en av deres Peugeot 206 i 0-1600 klassen var det bare en ting å gjøre; Kaste seg på flyet sammen med Haukeland motorsport teamet.

Det viste seg at Linnemann Promotion ringte rett person, for Emilie kjørte inn til en overbevisende SEIER i løpet på Svampabanen i Sverige!

Her er hva Emilie sier om helgen;
Det var en fantastisk helg sammen med Linnemann Promotion! Jeg er utrolig takknemlig for sjansen. Ny bil og ny bane er veldig utfordrende men det gjør det bare ekstra spennende. Tidene var ganske lik på alle i klassen så det var ganske åpent hvordan dette skulle gå. Før finalen begynte det riktignok å bøtte ned med regn, sånn at det ble et skikkelig gjørmeslagsmål. Føret i finalen var mildt sagt krevende. Jeg vil gjerne Takke Tonny Tufte for spotterjobben og min far og mor som var med på turen. Nå skal vi hjem og lade opp til Goldagene.

NMK Bergen gratulerer med imponerende kjøring. Dette kunne jo faktisk ikke ha gått bedre!

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bane, Bil, Hendelser, Nyheter, Stevner, Ukategorisert og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.