NMK Bergen førere Seirende i Gokart NM!

Gokart-NM ble avholdt på KNA Varna denne helgen. Hele 10 førere var i aksjon fra NMK Bergen!

Helgen var preget av fantastisk vær i begynnelsen med glohete temperaturer som medførte etter sigende ekstremt godt feste! Så mye at det faktisk ble en utfordring for førerene. Heldigvis begynte regnet å bøtte ned før finalene, og dermed var alle Bergensere i sitt ess!

To førere ble til og med Norgesmester og vinner av Norgescupen!

Se hvordan det gikk under:

Cadetti:
Martine Finsås – 
Stiller som eneste jente i en klasse på 21 stk. Kjører imponerende på vått føre og kommer i mål på en flott P13.

Mini:
Joachim Hopland Askeland – 
Var mye jobb og justeringer underveis gjennom helgen, men Joachim taklet dette eksepsjonelt bra og kjørte inn til SEIER i klassen, og vant dermed hele Norgescupen! NMK Bergen gratulerer så mye!

KZ2:
Tobias Verlo – 
Hadde med sitt eminente team bestående av far Øystein og bror Magnus. Om man skal ha et godt oppsett er disse karene man snur seg til. Hang jevnt med hele helgen men slitt litt med å finne det lille ekstra for å ligge helt i toppen. I finalen ble det vått og Tobias startet i 4. spor. En god start og han kom ut som nr 2. Etter 11 runder blir det rødflagg og det blir omstart med samlet felt. Igjen ut som nr 2 fra start men kjører seg raskt i tet. Denne ledelsen holder han kontrollert i mål. Tobias er dermed Norgesmester! NMK Bergen gratulerer så mye som det er mulig å gratulere. En enorm prestasjon!

Rotax:
Hele 6 førere fra NMK Bergen kjørte i denne klassen.
Colin Handeland – Fra opptur til nedtur. Lå i topp 5 hele helgen. Gleden var stor når regnet meldte sin ankomst. Gleden ble fort snudd til fortvilelse da det viste seg at karten ikke var mulig å styre på vått føre. «som bambi på isen» ble brukt for å beskrive veigrepet. NMK Bergen er trygg på at Colin kommer sterkere tilbake.
Adrian Bertelsen – «Endelig!» En fantastisk pallplass til Adrian idet han passerer kompis Nikolai Finsås og kommer i mål på en råsterk 3.Plass! Hele NMK Bergen gratulerer så mye!
Nikolai Kiil Finsås – Helgen gikk overhodet ikke Nikolai sin vei til å begynne med. Masse trøbbel og problemer. Når regnet kom øynet han allikevel en mulighet til å kjøre seg opp fra bakerst i feltet og helt opp til en Kruttsterk 4. Plass! Dette ble beskrevet som en av helgens beste prestasjoner!
Vegard Yndestad, Tobias Steen og Stian Lunner Bruland kjørte også i denne klassen.

i X30 kjempet Jostein Askeland I et knalltøft felt med over 30 Startende. Her måtte han bryte prefinalen pga motorfusk men kjørte seg opp fra bakerste rekke til P20 i finalen. Josten tar med seg masse gode erfaringer og gir enda mer gass fremover!

Alle førere fortjener en hyllest for innsatsen i NM i gokart. NMK Bergen er meget fornøyd med innsatsen til alle sammen!

Dette innlegget ble publisert i Bane, Go-kart, Hendelser, Klubbinfo, Nyheter, Stevner og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.