3. NM runde i Rallycross med hele 7 førere fra NMK Bergen

Denne helgen gikk 3. runde i Rallycross NM av stabelen på Finnskogbanen på Flisa.

Hele seks førere tok turen fra Bergen for å måle seg mot de beste i landet!

Slik gikk det:

I klassen RC Junior:
Emilie Haukeland (med meget raske briller) hadde en målsetning om å nå B-finalen: Det gikk som planglagt og hun lå veldig godt ann helt til det ble litt vel mye knuffing, og hun måtte bryte finalen. Hun var uansett meget fornøyd med et meget godt gjennomført løp.
Nikolai Karlsen (Skimtes i baris bak bilen sin) Og teamet hans, NIDA motorsport fikk bilen klar i grevens tid etter rundvelten i 2. Runde på Gardermoen. Revansjelysten ga han et ekstra gir som gjorde at han kjørte som en helt hele helgen og hadde 3. spor i A-finalen!  Etter noen knalltøffe fighter og motorfjusking på slutten glapp akkurat pallplassen. Han hadde den beste rundetiden av alle i finalen, så farten er absolutt til stede.

I Supernasjonal inntil 2000cc:
Lasse Aaberg Hadde som mål å bygge videre på A-finalen fra Gardermoen. Marginene var akkurat ikke på hans side når han var 0.028 sek fra en A-finaleplass. Allikevel meldes det fra Aaberg Racing at det var en meget vellykket helg!
Kristian Veseth Var uheldig med en DNF i 3. omgang og havnet dermed utenfor finalene.

Supernasjonal inntil 2400cc:
– Krister Bratli 
kjører for å få erfaring og trening i NM sirkuset. Selv om det ikke ble finale meldes det om en fantastisk helg i finværet på østlandet.
– Aleksander Stokke
hadde ikke helt helgen med to punkteringer og et clutch havari. Stokke motorsport kommer utvilsomt sterkere tilbake.

I supernasjonal over 2400cc:
Karoline Breivik Klarte å nå målet sitt om en finale i en knalltøff klasse 4. Tidene ble krøp nedover hele tiden, og det jobbes med å finne frem den siste lille råskapen før neste runde.

Hele NMK Bergen gratulerer alle med en formidabel innsats!

 

Dette innlegget ble publisert i Bane, Bil, Hendelser, Klubbinfo, Nyheter, Stevner, Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.