NMK Bergen førere klar for NM-runde i Rallycross

Til helgen går 3. NM runde i rallycross av stabelen hos KNA Solør på Finnskogbanen på Flisa.

Hele 6 NMK Bergen førere stiller til start!

I klassen RC Junior har vi:
Emilie Haukeland i en Honda Civic. Hun har fått montert ny girkasse og målet hennes er å nå en B-finale og forhåpentligvis få en helg uten mekaniske problemer etter en del uflaks i de tidligere løpene i både bilcross og RC.
Nikolai Karlsen i nok en Honda Civic. Han havnet i en skvis i forrige NM runde på Gardermoen og gikk på taket. Han og teamet har skrudd som noen helter og bilen er straks klar til start strøken og nylakkert. Han håper på en problemfri helg slik at momentumet i sesongen svinger andre vei.

I Supernasjonal inntil 2000cc motor har vi:
Lasse Aaberg i en Ford Fiesta. Målet hans er å bygge videre på A-finale plassen han greide å oppnå på Gardermoen med jevne, lave tider på en spennende finnskogbane.
Kristian Veseth i en BMW M3.

Supernasjonal inntil 2400cc motor har vi:
– Krister Bratli
i en Ford Escort.
– Aleksander Stokke
i en Volvo 240. Målet til Aleksander er å komme seg til en finale i denne beinharde klassen. Her skiller det kun få tideler mellom hele topp ti. Klargjøring av bilen er i de beste hender med den smått legenradiske faren til Aleksander som hovedmann. Aleksander ser frem til å prøve en ny bane som etter sigende skal være veldig spennende.

I supernasjonal over 2400cc har vi:
Karoline Breivik i en Volvo S40. Hun liker denne banen veldig godt, bra med fart samtidig som den er teknisk utfordrende. Håpet er å nå en finale men klasse 4 er også en beintøff og jevn klasse. Her kan alt skje fra start til mål.

Hele løpet kan streames LIVE på Direktesport.no. Resultater og rundetider kan sees på Sportity Appen.

Hele NMK Bergen ønsker alle førere lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Bil, Hendelser, Nyheter, Stevner. Bokmerk permalenken.