NMK Bergen førere briljerte i Roppecrossen 2022

Hele 6 NMK Bergen førere stilte til start i Roppecrossen på Roppemoen Motorsenter.

Bergenserene ble lagt merke til for fantastisk innsats på banen og som desidert beste heiagjeng på tribunen. I Bilcross junior tok Emilie Haukeland og Simen Wilhelmsen storeslem med både 1. og 2. Plass! I bilcross senior kom både Hedda Hosås og Lasse Aaberg tli B finale, men hadde litt uflaks med punktering og annet knask. Magnus kom på en solid 13. plass og Vigleik klarte å nå målsetningen sin med glans når han rattet inn på en 26. plass av nærmere 50 startende. Alt i alt en gøy helg med kjekke folk. NMK Bergen gratulerer med meget god innsats, og håper samtidig at Stian Haukeland får tilbake stemmen før fellesferien starter.

Dette innlegget ble publisert i Bil, Hendelser, Klubbinfo, Nyheter, Stevner og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.