NMK`s Funksjonær kurs fredag 15.mars klokken 18.00 på Eikås Motorsportsenter, meld deg på!

Kurset passer for alle dere som allerede er funksjonærer, og dere som vil bli en del av funksjonær staben. NMK Bergen ønsker at så mange som mulig av dere som er med oss på arrangement skal ha dette kurset.

Kurset gir en innføring i arbeidsoppgavene til dem som står på forskjellige poster under arrangementene. Sikkerhet for førere og funksjonærer som flaggvakter, depotpersonell, kioskpersonell, banemannskap, publikums vakt etc. Det blir info og opplæring i sikkerhet, hva man gjør ved ulykker/uhell, hygiene rutiner, brann osv.

Deltagerne får et funksjonær bevis for endt kurs. Dette funksjonærkortet gir den enkelte fri adgang på alle NMK arrangement i hele landet.

Kurset er gratis !!! Varighet ca 2-3 timer – enkel servering = pizza 

Påmelding til Bjørn Arve Hjelmås tlf 95783407 eller email bjorn-arve@ail.no

Påmeldingsfrist 13.mars  

Velkommen til kurs på Eikås!

 

Dette innlegget ble publisert i Funksjonærer, Klubbinfo, Nyheter. Bokmerk permalenken.