NMK Bergen sin 100 års Jubileumsfest ble en stor og flott aften

Det var en høytidelig aften med konferansier David Genius i storform. Han guidet de nesten 200 gjestene gjennom en tidsreise fra 1921 – 2021, med både oppturer og nedturer gjennom tidene. Tidsreisen ble avrundet for hver epoke med god og tidsriktig musikk.

Etter Tidsreisen var det dans uti de små timene med det samme gode bandet som gjennom Tidsreisen. Tusen takk til David Genius og hele hans crew.

Klubben har fått samlet utrolig mye informasjon fra alle de 100 årene, og hovedtrekkene av denne samlingen ble vist og fortalt i epoker fra de enkelte tidsperiodene. Dette materialet skal nå samles og arkiveres på Byarkivet etterhvert. Men det vil også bli en reunion hvor vi vil vise frem det som vi ikke fikk vist av filmer fra tidligere epoker, sammen med biler og film fra selve 100 års festen. Dette vil vi se om vi får til når det nærmer seg vår og sommer igjen.

Vår Daglige leder  Trond Madsen, ble hedret med NMKs fortjenstmedalje i gull. Trond Madsen er en av dem som har jobbet med anlegget siden det var på diskusjonsplan i 1986, det var en lang og tung vei som han og de øvrige i klubben nektet å gi opp tanken på å realisere. Og sånn ble det etter en iherdig og ufattelig tung prosess. Eikås Motorsportsenter står der fortsatt idag og Trond Madsen jobber fortsatt på anlegget.

I løpet av kvelden ble det tildelt en rekke hederstegn til medlemmer. Fortjenesteknapp for innsats i og for klubben, 25 års medlemskap, NMK`s bronsemedalje, sølvmedalje og gullmedalje ble tildelt.

Førermerker i Gull fra NMK ble tildelt av NMK President Kent-Alan Stenslette, til Andreas Bakkerud og Håkon Pedersen for sine prestasjoner.

Andreas har nå innhentet sin 3. EM tittel i Rallycross i sin karriere.

Håkon Pedersen har blitt Norgesmester 5 ganger, Nordisk mester. Og i inneværende år også Verdensmester for lag i Trial.

Det er store førere vi her snakker om, som er et produkt av mulighetene de har fått gjennom klubben og Eikås Motorsportsenter.

Andreas Bakkerud ble også tildelt Fortjenestemerke i Gull fra Norges Bilsport Forbund av President Finn Eirik Eilertsen og Hallgeir Raknerud.

Andreas Bakkerud er den yngste utøveren som har mottatt denne hederen fra NBF til nå.

NMK Bergen fikk pengegaver fra NBF og Idrettsrådet i Bergen. Disse blir øremerket til arbeid med og for barn og unge innenfor vår idrett.

Vi fikk også gave fra Bergen Kommune, NIF, NAF og NMK Vikedal. Disse vil vi også legge ut bilder av.

Det var representanter fra alle disse tilstede under middagen, som selv overrakte sin oppmerksomhet til Jubilanten.

Klubben er dypt takknemlig for alle gavene, de fine ordene som ble fremført på scenen og ikke minst den gode stemningen i salen fra alle gjestene.

Dette ble en stor kveld.

Tusen takk til alle som delte denne kvelden med oss.

Bilder vil bli lagt ut når de kommer fra fotografen for kvelden. Videoen vil bli redigert og vist på andre arenaer.

Under her kommer noen foreløpige bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.