NMK Bergen fører Marius Petersen avsluttet sesongen med en imponerende 3.plass i klassen Bandit

Racing førerne i NMK Bergen har et godt fellesskap og godt humør. Det gir gode opplevelser også.

NMK Bergen gratulerer med en flott avslutning på 2021 for alle sammen. Spesielt til Marius som klarte å kjøre seg opp til pallplass. Dette er gode ambassadører for klubben og sporten, både på og utenfor banen.

Det er en god base med førere som tar steget inn i Racing fra klubben vår. Dette er veldig kjekt, og viser at førere utvikler seg, og tar steget inn i de forkjellige racingklassene til tross for mangel på racingbane i Bergen.

 

Her er en samlet rapport fra førerne:

Siste løpet for sesongen er nå unnagjort!

NMK Bergen hadde tre førere til start på siste NM runder i Racing i Shortcar klassen. Torbjørn Solberg og Hallvard Sandtorv i Extreme og Marius Petersen i Bandit.

For førerene i Extreme var dette mer en test etter at bilene har vært under total ombygging den siste tiden. Marius gikk inn i løpet med gode forutsetninger rundt fører og maskineri.

Kvalifiseringen på lørdagen gikk meget bra for Marius, som kvalifiserte til 5. Startspor i et ekstremt jevnt felt. Torbjørn hadde litt tekniske utfordringer som ødela en del for flyten, men fikk allikevel til en god tid som ga han 9. Startspor. Hallvard hadde utfordringer med motorstyringen som gjorde at han ikke fikk satt noe tid.

Første løpet viste seg å bli veldig spennende! Marius kjørte (nok en gang) som en helt og kriget seg opp til en sterk 4. plass.

Torbjørn var revansjesugen etter å ha brukt lang tid på å bygge om bilen. Han kjørte som om han ikke skulle ha gjort noe annet, og kom på en imponerende 5. plass med personlig beste rundetid! Hallvard måtte dessverre stå over løpet grunnet motorstyringsutfordringer.

I depot var stemningen på topp, med god mat og ekstremt mye bra mennesker!

Søndagen skulle bli bedre for alle mann.

Spenningen var til å ta og føle på før start. Nervene hos førerene var noenlunde i sjakk, det var verre med mekanikere og foresatte. Det måtte iverksettes tiltak, så etter et frekt lite kråkestup fikk man roet de nervene også.

Marius klarte å grave frem enda litt hastighet og klarte å kjøre seg opp til en pallplass på NM runden! Jubelen hørtes ut over hele tribuneområdet idet den siste forbikjøringen var et faktum!

Torbjørn forbedret resultatet fra lørdagen med en imponerende 4. Plass i NM løpet!

For Hallvard sin del fikk han fullført løpet uten at de ble noen resultater å rope høyt om.

En strålende sesongavlsutning for alle mann, og vi kommer mye sterkere tilbake til neste sesong.

Mvh Rookie Racing og Petersen Motorsport

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.