NMK Bergen fører Andreas Bakkerud tilbake i EM i Rallycross, og rett på pallen

Etter en lang pause gjennom koronatiden fikk Andreas kontrakt med ES Motorsport og Skoda. Det var i siste liten før EM sesongens start på Høljes.

Det ble en fantastisk helg, med spenning og action. Andreas hadde kjørt bilen ca 20 runder før Høljes stod for tur. Etter litt justeringer på oppsettet etter fredagens trening ble det mye bedre når løpet startet. Bilen og Andreas så ut til å trives bedre og bedre sammen gjennom helgen.

Et knippe med BakkerudBlue fikk snudd seg rundt og kjørte til Høljes for å overvære EM runden, og være supportere for Andreas. Det ble en flott helg for de blå også. Litt uvanlig å kun være 3500 på nummererte seter på Høljes, i forhold til over 40000. Men det fikk jo også hovedfokuset mer over på selve motorsporten.

Det ble en 3. plass og opp på pallen. Det er imponerende med tanke på så lite kjøretrening med denne bilen og nytt Team.

Så det er bare å gratulerer med flott innsats. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Til helgen kjører Andreas NM i gokart på hjemmebane, på Eikås Motorsportsenter. Deretter er det Frankrike for 2. EM runden helgen etter.

 

NMK Bergen gratulerer !

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.