7 NMK Bergen førere har i helgen kjørt Talentracet 2021 på Grenland

Sommeren har blitt godt utnyttet av NMK Bergen sine førere til mange løp og dermed også mengdetrening, med utrolig god progresjon som resultat.

Her er gjengen som har reist til Grenland for å kjøre Talentracet 2021:

Øverst fra venstre: Nikolai Karlsen, Magnus Skoglund, Simen Wilhelmsen, Lasse Aaberg.

Foran fra venstre: Emilie Køhne, Hedda Hosås, Emilie Haukeland

Det er en godt sammensveiset gruppe fra NMK Bergen, som holder sammen og er hjelp og støtte for hverandre. Førerne her er også en del av NMK Bergen Juniorteam.

Progresjonen disse har hatt på kjøringen er kun i oppadgående linje. De har reist på treninger og løp der hvor det har vært mulig i denne koronatiden. Det har gikk gode resultater med mengdetrening og konkurransekjøring.

Emilie ble beste dame i Juniorklassen denne helgen. Hun har også med seg hjem nyinnkjøpt RC bil som hun har hentet på denne turen.

Resultatlister:

Av disse førerne på bildet er det nå 4 som satser på RC i tillegg til BC. Det skal bli spennende å følge med videre i utviklingen på alle sammen.

De 4 er: Nikolai Karlsen, Lasse Aaberg, Hedda Hosås og nå nyeste junior i RC klassen Emilie Haukeland.

 

NMK Bergen gratulerer alle som en med flott kjøring, gode resultater, og ikke minst som gode ambassadører for klubben og sporten.

Gratulerer også til foresatte, som er med dem i Teamene og gir dem muligheten til å kunne drive med sporten sin i godt fellesskap med sine foresatte.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.