Stor helg i Vikedal for NMK Bergen førerne. Her er reisebrev fra de 3 på pallen i BC junior

For NMK Bergen førerne ble det en flott helg med store prestasjoner.

Her presentert ved de 3 på BC junior pallen:

Emilie Haukeland:

Todagerscrossen 26–27 juni 2021.06.29.

Emilie kjørte seg inn til 6 av 7 heat seiere og sto over 7 omgang etter full poeng pott og beste sporet i A finalen. Hun hadde 5 av 6 beste tider i innledende! A finalen endte med seier.

Stian har hatt en sinnsykt bra prentrasjon i helgen og tok med seg seieren hjem han også. Dette har vært en sinnssyk helg!

En kanon kjekt helg når alt går veien. Men bilen til Emilie blei dessverre solgt på bud og forsvant til Bø!

Utruligt synd når sant skjer men ikke noe en kan gjera noe med!

No gjør vi oss klare til løp neste helg der Emilie skal kjøre Roppecrossen i Hallingdal.

Nmk Bergensførere stilte sterkt i helgen. Og kjørte knall bra.

Nikolai Karlsen:

Reisebrev fra Nikolai:

Todagerscrossen i Vikedal er over, etter hele 7 innledende runder før finaler. Mye kjøring i et fantastisk vær, noe som sliter på både førere og biler men stemningen har vært helt topp!

Nikolai Karlsen kjører for NIDA Motorsport og NMK Bergen, og satser i år med «ny» bil i den nasjonale Rallycross Junior Cup som følger NM-rundene i rallycross. I tillegg kjøres det så mye bilcross som mulig, for mengdetrening og konkurranseerfaring.

I helgen tok Nikolai 6 av 7 heat-seiere i Vikedal, og kjørte inn til en 2. plass i A-finalen rett bak Emilie Haukeland som utmerket seg stort denne helgen.

NMK Bergen var for øvrig sterkt representert i A-finalen for juniorer. Denne besto i tillegg til Nikolai og Emilie av Emilie Køhne, Thomas Tofting og Lasse Aaberg.

Neste løp Nikolai kjører blir 2. NM-runde i rallycross på Grenland. Før dette kreves det en del arbeid på Civic’en, som fikk litt juling under sesong-åpningen på Gardermoen. På Gardermoen markerte Nikolai seg med en 2. tid i første omgang, og kjørte inn til en 5. plass i A-finalen.

Emilie Køhne:

Reisebrev fra Emilie Køhne

Løpshelg i Vikedal endte godt for mange av NMK Bergen sine førere.

For min del gikk det ganske bra, etter dei 7 innledende omgangene klarte jeg å kvalifisere meg rett til A-finale. I finalen var det 5 av 6 førere fra NMK Bergen som alle har hadde gode resultat i de innledende omgangene.

I finalen blei det mye knuffing, dulting og stopp som gjorde at jeg klarte å karre meg opp til en 3.plass.

Utrolig kjekt at heile pallen blei fylt av førere fra NMK Bergen.

Var ein kjekk helg med mye god kjøring og sosialt.

NMK Bergen gratulerer alle som en med en fantastisk innsats i helgen 🙂

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.